Libnet.ro
UNICEF

08:00

Top 10 telefoane 2020: lista celor mai rapide smartphone-uri, fara Galaxy Note sau Galaxy S

Playtech Playtech,
Top 10 telefoane 2020: lista celor mai rapide smartphone-uri, fara Galaxy Note sau Galaxy S

In cazul in care te gandesti la achizitia celui mai rapid smartphone al momentului, cel mai nou top 10 telefoane realizat de AnTuTu te ajuta sa iei o decizie. Samsung, Huawei si Apple. continuă pe Playtech

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Topul celor mai eficiente masti de protectie fata de infectia cu coronavirus in functie de mediile de purtare

Potrivit datelor extrase din cele mai recente studii privind eficienta mastilor de protectie fata de particulele virale, cele mai bune dintre ele sunt capabile sa blocheze atat stropii mari de saliva, cat si aerosolii. Business Insider a realizat un top al celor mai eficiente masti de protectie in functie de mediile de purtare.

Care este salariu mediu net la stat. Adminsitratia publica a urcat in premiera, in top 10 la nivel national

Pandemia de coronavirus a lovit puternic anumite domenii de activitate din sectorul privat si astfel, a propulsat administratia publica in top 10 salarii la nivel national. Sectorul IT continua sa.

Prognoza meteo ANM pana joi, 10 septembrie 2020. Cum va fi vremea

Vremea se va mentine predominant frumoasa in zilele urmatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo pana joi, 10 septembrie 2020.

OMS pune frana isteriei vaccinarii cat mai rapide

Febra obtinerii unui antidot pentru coronavirus, cat mai rapid, a cuprins intreaga lume, mai ales ca in SUA se vorbeste deja de primele vaccinari in luna octombrie, iar Rusia a aprobat deja un vaccin. Optimismul exagerat este temperat de la cel mai inalt nivel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )