Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cornelia Catanga, adevarul despre cearta cu sotul ei. Ce le facea Aurel Padureanu colegilor sai

Playtech Playtech,
Cornelia Catanga, adevarul despre cearta cu sotul ei. Ce le facea Aurel Padureanu colegilor sai

Aurel Padureanu a dat si primele declaratii despre divortul de Cornelia Catanga, iar solista de muzica lautareasca a facut si dezvaluiri noi despre despartire. Cornelia Catanga, adevarul despre cearta cu sotul ei intr-un interviu emotionant, artista a spus si despre cateva dintre motivele separarii dupa 33 de ani de marijaj. De mentionat este ca cei . continuă pe Playtech

Cornelia Catanga se contrazice singura. Ce face cu sotul ei, de fapt, in casa

Cornelia Catanga i-a derutat pe fani! Cunoscuta artista s-a contrazis singura in ultimele declaratii facute. inca o perioada grea s-a abatut asupra vietii sale. Ce face cu sotul ei in casa si de ce au intristat pe toata lumea cu noua veste? Cornelia Catanga, marturii triste despre viata de cuplu. Ce face cu sotul ei .

Aurel Padureanu rupe tacerea despre despartire. Ce i-a facut Cornelia Catanga, de fapt

Era scandal in familia Corneliei Catanga, in iulie, in timp ce aceasta se zbatea pentru viata ei. Apropiatii nu le erau alaturi, fiul era coplesit, iar speculatiile despre starea sa de sanatate curgeau. Dupa ce cantareata si-a revenit, familia s-a destramat. Cei doi soti s-au despartit dupa o casnicie de 33 de ani. Aurel Padureanu, .

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu nu mai formeaza un cuplu. Motivul pentru care s-au despatit dupa 33 de ani de relatie

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu s-au despartit, la inceputul acestui an, dupa 33 de ani de relatie. Separarea s-a produs in aprile, insa vestea a fost confirmata abia sambata trecut, de catre.

Bianca Dragusanu, adevarul despre agresiunea lui Alex Bodi din parcare. De ce a strans-o de gat, de fapt

Au fost imagini socante facute publice in aceasta dimineata cu Bianca Dragusanu si Alex Bodi, care au fost surprinse de paparazzi Spynews. ro in urma cu putin timp. Pe imagini, vedeta e bruscata de afacerist, dar iata ca acum cei doi vin cu prima reactie in acest sens. Bianca Dragusanu, adevarul despre agresiunea lui Alex Bodi .

Adevarul despre starea de sanatate a Adelinei Pestritu, infectata cu covid-19. Cum e

Unul dintre cei mai buni prietei ai Adelinei Pestritu a spus adevarul despre starea de sanatate a Adelinei Pestritu, care a fost infectata cu COVID-19. Care este starea de sanatate a Adelinei Pestritu, aflata in spital, dupa ce a fost infectata cu COVID-19 S-a aflat care este starea de sanatate a Adelinei Pestritu, recent confirmata .

Zack Morris din Salvati de Clopotel ascunde secrete de familie nestiute. Adevarul despre mama starului

Cine nu s-a uitat la serialului Salvati de Clopotel si, mai ales, cine n-a fost fanul eroului principal, Zack Morris? Cel mai popular tip din liceu, blondiul indragostit de cea mai frumoasa colega de clasa, Kelly.

Vesti bune, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Un apropiat l-a vizitat si a spus adevarul despre starea lui

Unul dintre cei mai mari piloti de Formula 1 din istorie, Michael Schumacher duce o lupta impresionanta. Germanul incearca, alaturi de familie, sa se recupereze dupa teribilul accident de schi pe care l-a suferit in urma cu sapte ani. Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Schumacher, Jean Todt, a oferit noi detalii legate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )