Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vesti bune, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Un apropiat l-a vizitat si a spus adevarul despre starea lui

Playtech Playtech,
Vesti bune, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Un apropiat l-a vizitat si a spus adevarul despre starea lui

Unul dintre cei mai mari piloti de Formula 1 din istorie, Michael Schumacher duce o lupta impresionanta. Germanul incearca, alaturi de familie, sa se recupereze dupa teribilul accident de schi pe care l-a suferit in urma cu sapte ani. Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Schumacher, Jean Todt, a oferit noi detalii legate . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre o noua stare de alerta. Ce ii asteapta pe romani

Vestri triste pentru romani. in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19, ministrul Sanatatii a anuntat ca va propune prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Anuntul de care toata lumea se temea a fost facut Nelu Tataru a explicat ca numarul pacientilor infectati cu COVID-19 a crescut alarmant, motiv pentru care este .

Noi vesti despre Michael Schumacher: incerc sa-l ajut si sa astept momentul in care voi putea face ceva concret

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher, dupa accidentul teribil suferit acum 7 ani la schi, este in continuare un mister. Apropiati ai fostului pilot de Formula 1, care au acces la vila sa din Geneva, l-a.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Vesti bune de la STB! Anuntul mult asteptat de toti romanii. Se intampla de luni

Vesti bune vin de la STB pentru toti bucurestenii. Compania reia cursele pe 14 dintre cele 16 trasee scolare, incepand din prima zi de scoala. Vesti bune de la compania de transport in comun. STB a facut anuntul asteptat de toti bucurestenii. Ce se va intampla din 14 septembrie incepand cu luni, 14 septembrie 2020, .

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen! Se dau banii inapoi. Cum ii recuperezi

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen, cea impusa de Primaria Capitalei. Se dau banii inapoi si ii vei primi doar daca depui o cerere pentru rambursarea sumei platite in avans. Aceasta se poate depune incepand de luni, 14 septembrie 2020, ziua in care incepe si scoala. Vesti bune pentru toti romanii .

Citu: Vesti bune pentru romani si foarte proaste pentru socialisti si trompetele lor! Rata inflatiei este la 2,7% in august 2020 fata de 4,1% in august 2019

Ministrul Finantelor Florin Citu, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, scaderea ratei inflatiei, anuntata joi de INS, afirmand ca acestea sunt vesti bune pentru romani si foarte proaste pentru socialisti si trompetele lor, ceea ce inseamna ca Guvernul PNL a gestionat foarte bine aceasta perioada de criza in conditii extrem de dificile si ca PNL a scos Romania din topul rusinii in UE.

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anuntul mult asteptat de patronul FCSB

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvernul Romaniei. FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf, anunta ministrul Ionut Stroe. Din partea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), FCSB are unda.

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum .

ANAF a luat decizia de ultima ora. Ce se intampla cu sechestrul de la Posta Romana

Compania Nationala Posta Romana a solicitat ANAF eliberarea mai multor imobile de sub sechestru, dupa ce a finalizat plata tuturor obligatiilor fiscale in valoare de aproximativ 135 de milioane de lei. Ce se intampla cu sechestrul de la Posta Romana Potrivit unui comunicat al Postei Romane, cinci cladiri ale CNPR se aflau sub sechestru, ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )