Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rona Hartner, mesaj emotionant despre starea sa. Vreau sa profit de aceasta victorie!

Playtech Playtech,
Rona Hartner, mesaj emotionant despre starea sa. Vreau sa profit de aceasta victorie!

A fost diagnosticata cu o boala nemiloasa, insa in ciuda momentelor grele prin care a trecut, Rona Hartner continua sa mearga mai departe cu aceeasi pofta de viata si energie pozitiva. indragita artista a postat un mesaj prin care a reusit sa-si emotioneze fanii. Rona Hartner: Nu am chef sa mi se planga de mila! . continuă pe Playtech

Rona Hartner, mesaj emotionant dupa ce s-a luptat cu o boala foarte grea: Nu am chef sa fiu bolnava, nu am chef sa mi se planga de mila

Dupa ce a trecut prin mai multe perioade foarte dificle din cauza unorprobleme de sanatate, indragita Rona Hartner este acum cum nu se poate mai bine. Si, pentru ca ii place sa-si tina fanii la curent.

ADIO, Rona HARTNER! Marea actrita a dat vestea DEVASTATOARE: Victoria este a lui DUMNEZEU...

Rona Hartner le-a dat detalii fanilor despre starea ei psihica, dupa greaua cumpana prin carea trecut. Actrita a.

Veste de ultima ora despre starea lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 se uita la TV

Michael Schumacher se simte mai bine! Starea de sanatate a iubitului fost pilot se pare ca se imbunatateste. Iata primele declaratii despre starea in care se afla acum Schumacher! Starea de sanatate a lui Michael Schumacher s-a imbunatatit! Jean Todt a oferit noile vesti despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fanii germanului au .

Jean Todt, noutati despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, este una dintre putinele persoane care face precizari despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, aflat in convalescenta dupa un grav accident suferit la schi, in decembrie 2013.

Mihai Gadea, mesaj emotionant pentru parintii Alexandrei, victima criminalului din Caracal

Mihai Gadea face in aceasta seara, de la ora 21. 00, dezvaluiri cutremuratoare despre cea mai dezastruoasa operatiune de salvare a unui copil rapit. Documente, maturii, informatii in premiera nationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )