Libnet.ro
UNICEF

12:15

Aceste masini nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. Decizie definitiva

Playtech Playtech,
Aceste masini nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. Decizie definitiva

Posesorii auto primesc o veste rea din partea Registrului Auto Roman RAR)! Aceste masini nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. De cand intra in vigoare legea?! Lovitura pentru posesorii de masini cu volan pe partea dreapta Registrului Auto Roman tocmai a facut anuntul! Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Regatul Unit al . continuă pe Playtech

Masinile cu volan pe dreapta provenite din Marea Britanie nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Regatul Unit al Marii Britanii nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, cu exceptia situatiei in care perioada de tranzitie dintre UK si Uniunea Europeana UE), in contextul Brexit, nu va fi prelungita, se arata intr-un comunicat de presa al Registrului Auto Roman RAR).

RAR: Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. De cand ar putea intra in vigoare decizia

Potrivit RAR, masinile cu volanul pe partea dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania incepand cu data de 1 ianuarie 2021, daca perioada de tranzitie dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana nu va.

Toti soferii romani trebuie sa stie asta! Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Vin noi reglementari pentru soferii romani. Registrul Auto Roman pune in vedere ca incepand cu 1 ianuarie 2021, dar numai daca perioada de tranzitie dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana nu va fi prelungita, omologarea de tip emisa de Regatul Unit nu va mai fi valabila in Romania.

intunecarea ratiunii si ce s-ar mai putea face

Pe masura ce se dovedeste ca pandemia nu este de scurta durata, apar tot mai multe efecte secundare ale crizei, intre care o semnificativa pierdere a mintilor, nu numai in cadrul maselor de manevra, dar si in randurile politicienilor. Se intampla tocmai in momentul in care este mai multa nevoie de luciditate, calm si responsabilitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )