Libnet.ro
UNICEF

07:15

Masinile cu volan pe dreapta provenite din Marea Britanie nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Adevărul Adevărul,
Masinile cu volan pe dreapta provenite din Marea Britanie nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Regatul Unit al Marii Britanii nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, cu exceptia situatiei in care perioada de tranzitie dintre UK si Uniunea Europeana UE), in contextul Brexit, nu va fi prelungita, se arata intr-un comunicat de presa al Registrului Auto Roman RAR). continuă pe Adevărul

MAE: Zeci de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, depistati cu coronavirus

Un numar de 28 de cetateni romani, care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, au fost testati pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Alti 28 de romani din Marea Britanie, diagnosticati cu Covid-19. Acestia sunt muncitori la o ferma din Herefordshire

Mai multi romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie au fost diagnosticati cu Covid-19, anunta, marti, Ministerul Afecerilor Externe MAE). Starea de sanatate a acestora este buna, ei fiind.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca ca sa ramana in Regatul Unit de la 1 ianuarie 2021

Incepand de la 1 ianuarie 2021, Marea Britanie va implementa un sistem de imigratie bazat pe puncte, prin care la intrarea in tara vor avea prioritate cei mai buni din lume, potrivit ministrului de interne Priti Patel. Noul sistem va pune capat liberei circulatii cu UE.

Masinile cu volan pe dreapta - Ce se poate intampla din 2021 cu inmatricularea lor

Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Regatul Unit al Marii Britanii nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, cu exceptia situatiei in care perioada de tranzitie dintre UK si Uniunea Europeana UE), in contextul Brexit, nu va fi prelungita, se arata intr-un comunicat de presa al Registrului Auto Roman RAR), citat de Agerpres.

28 de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv la noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca 28 de cetateni romani care lucreaza in Marea Brita.

Focar de coronavirus la o ferma din Marea Britanie unde lucreaza aproximativ 100 de romani. Dintre acestia, 28 au fost confirmati cu COVID

Un focar de coronavirus a fost depistat la o ferma din Marea Britanie unde lucreaza aproximativ 100 de romani, iar 28 dintre acestia au fost testati pozitiv pentru COVID-19, a anuntat Ministerul roman de Externe.

Masinile cu volan pe dreapta ar putea fi refuzate la inmatriculare in Romania

Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Maea Britanie nu vor mai putea fi inmatriculate in Rom.

MAE: 28 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Marea Britanie. Care este starea muncitorilor

Un numar de 28 de romani care lucreaza la o ferma din Herefordshire au fost testati pozitiv la COVID-19. Potrivit informatiilor preliminare obtinute din partea reprezentantilor agentiei de plasare a fortei de munca, la ferma in cauza isi desfasoara activitatea aproximativ 100 de cetateni romani, arata MAE, intr-un comunicat de presa.

Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie

Un nou sistem de imigratie a fost prezentat de catre Marea Britanie. Acesta va intra in vigoare de anul viitor. Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie Noul sistem de imigratie, in care vor avea prioritate la intrarea in tara cei mai buni din intreaga lume potrivit .

Noi criterii de imigrare in Marea Britanie. De cate puncte este nevoie si cum se obtin?

Noul sistem de imigrare in Marea Britanie, dupa Brexit, va fi bazat pe punctaj. Astfel, numarul celor care pot intra in Regatul Unit pentru a lucra nu va fi limitat. De altfel, angajatii din Uniunea Europeana vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )