Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic. Unde se centralizeaza actele

Playtech Playtech,
Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic. Unde se centralizeaza actele

Efectele economice au inceput sa se vada peste tot in lume, inclusiv in Romania, iar autoritatile de la Palatul Victoria incearca sa tina sub control toate aceste aspecte. Din pacate pentru populatia Romaniei situatia nu va fi una buna, absolut deloc. Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic Conform ultimelor date, numarul . continuă pe Playtech

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii nu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Se vor face direct de catre AJOFM (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a precizat ca angajatoriinu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Fac precizarea, pentru clarificarea unor aspecte care au aparut in spat.

Cand se depun cererile pentru ajutorul de somaj tehnic

Ministerul Economiei reaminteste ca certificatele de situatie de urgenta nu mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic si anunta perioadele in care pot fi depuse cererile.

Un milion de romani ar putea intra in somaj tehnic. Tot ce trebuie sa stiti

Guvernul a simplificat procedura pentru somaj tehnic, in contextul in care se asteapta ca circa un milion de romani sa fie afectati doar pe perioada starii de urgenta.

VIDEO Procedura de acordare a ajutorului pentru somajul tehnic a fost simplificata si extinsa la mai multe tipuri de angajatori Vor primi indemnizatie si cei cu drepturi de autor

Ministrul muncii Violeta Alexandru a anuntat ca procedura de acordare a ajutorului de stat pentru somaj tehnic a fost simplificata printr-o ordonanta de urgenta aprobata joi. La randul sau, Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a spus ca ajutorul a fost extins pentru toate tipurile de companii si toti angajatii afectati de epidemia cu coronavirus. Au fost inclusi si cei care au contracte de drepturi de autor. Si acestia vor putea beneficia de o indemnizatie de pana la 75% din salariul mediu brut. De asemenea, au fost clarificate o serie de aspecte reclamate de angajatori si angajati. Vezi principalele prevederi.

Danca, despre indemnizatiile pe care le vor primi romanii in somaj tehnic: Platile se vor face automat, apoi se vor face controalele

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat, vineri, la Antena 3, ca plata indemnizatiei de somaj pentru angajatii aflati in somaj tehnic din cauza coronavirusului se va face imediat ce angajatorii vor depune cererile, urmand ca statul sa verifice ulterior documentatia.

Violeta Alexandru: 400.000 de contracte de munca sunt suspendate. Cand vor fi platiti banii pentru somaj tehnic

Un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in prezent, a declarat vineri ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, la Digi 24.

Cum si cui i se acorda somaj tehnic. Guvernul Romaniei vine cu noi explicatii si proceduri simplificate pentru obtinerea ajutorului de stat

Somaj tehnic. Romanii care au contract de munca si activitatea le-a fost afectata din cauza pandemiei de COVID-19 vor primi somaj tehnic in suma de 75% din salariul mediu brut pe economie.

Noua procedura la somaj tehnic. Ionel Danca: Nu mai este nevoie de certificatul CSU. Cat vor primi PFA si cei cu alte forme de activitate

Certificatul de situatie de urgenta CSU) a fost eliminat din procedura de subventionare de catre stat a indemnizatiilor de somaj tehnic pentru firmele inchise de autoritati ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, a declarat, vineri, pentru StartupCafe. ro, Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic si a stabilit valoarea indemnizatiei fixe pe care o vor primi persoanele fizice autorizate PFA), intreprinderile individuale si cei cu profesii liberale.

Scenariu: Un milion de persoane trimise in somaj tehnic. Ministrul Muncii: Efortul bugetar, patru miliarde de lei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca autoritatile au facut un scenariu conform caruia un milion de persoane ar urma sa fie trimise in somaj tehnic, in perioada starii de urgenta decretate de autoritati, situatie in care efortul bugetar pentru acoperirea indemnizatiilor acestora va fi de patru miliarde de lei.

Orban estimeaza ca sunt 500.000 de persoane cu contractele de munca incheiate, suspendate sau in somaj tehnic: Vom face controale

Premierul Ludovic Orban estimeaza ca exista 500. 000 de persoane cu contractele de munca incheiate, suspendate sau in somaj tehnic, din cauza crizei provocate de coronavirus. Vom face controale. Daca se descopera ca reprezentantul unei companii a mintit, poate avea repercusiuni de natura penala, a decarat Orban, luni seara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )