Libnet.ro
UNICEF

20:15

Danca, despre indemnizatiile pe care le vor primi romanii in somaj tehnic: Platile se vor face automat, apoi se vor face controalele

Antena3 Antena3,
Danca, despre indemnizatiile pe care le vor primi romanii in somaj tehnic: Platile se vor face automat, apoi se vor face controalele

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat, vineri, la Antena 3, ca plata indemnizatiei de somaj pentru angajatii aflati in somaj tehnic din cauza coronavirusului se va face imediat ce angajatorii vor depune cererile, urmand ca statul sa verifice ulterior documentatia. continuă pe Antena3

Noua procedura la somaj tehnic. Ionel Danca: Nu mai este nevoie de certificatul CSU. Cat vor primi PFA si cei cu alte forme de activitate

Certificatul de situatie de urgenta CSU) a fost eliminat din procedura de subventionare de catre stat a indemnizatiilor de somaj tehnic pentru firmele inchise de autoritati ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, a declarat, vineri, pentru StartupCafe. ro, Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic si a stabilit valoarea indemnizatiei fixe pe care o vor primi persoanele fizice autorizate PFA), intreprinderile individuale si cei cu profesii liberale.

Firmele care isi platesc anticipat impozitul pe profit vor primi bonusuri

Firmele care isi platesc anticipat impozitul pe profit vor primi bonusuri, a anuntat Ministerul Finanselor, precizand ca acestea vor fi mai mari pentru microintreprinderi.

Centrele de sanatate si medicii de familie din R. Moldova vor primi masti, manusi si dezinfectanti din partea Elvetiei

Medici de familie si asistenti medicali din 68 de centre de sanatate si 211 de oficii ale medicilor de familiedin zece raioane in care se desfasoara proiectul Viata Sanatoasa: reducerea poverii bolilor netransmisibile vor primi masti, manusi si dezinfectati pentru protectia de noul virus SARS-CoV-2 care provoaca afectiunea COVID-19.

Ministerul Educatiei anunta ca liceeni din comunitatile dezavantajate din punct de vedere tehnologic vor primi tablete

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) anunta ca liceeni din comunitatile dezavantajate din punct de vedere tehnologic vor primi tablete, iar primele 500 de tablete vor fi livrate saptamana viitoare.

KLAUS IOHANNIS, AVERTISMENT IN PRIVINTA COVID 19: Urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului

Decidentii politici vor lua masuri mai dure decat in prezent, in momentul in care vor deveni absolut obligatorii pentru limitarea raspandirii Covid 19, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in ocazia unei declaratii facuta ieri de Palatul Cotroceni. Mai ales ca, asa cum a precizat Klaus Iohannis, urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului, dar si rezistenta noastra morala si emotionala.

Ministerul Economiei a publicat certificatele pentru firmele care vor ajutor de la stat

Ministerul Economiei a publicat, joi, in Monitorul Oficial ordinul de ministru care aproba forma certificatelor necesare firmelor care vor sa beneficieze de masurile de sprijin guvernamental.

IONEL DANCA: Toti angajatorii care au luat masura de suspendare a contractelor de munca se califica pentru ajutorul de stat

Ionel Danca, Seful Cancelariei Prim-Ministrului anunta ca toti angajatorii care au aplicat, in aceasta perioada, masura suspendarii contractelor individuale de munca, ca urmare a efectelor epidemiei de coronavirus, se califica pentru aplicarea facilitatii pentru somaj tehnic, fie ca este vorba de inteprinderi mici si mijlocii, companii mari sau alte forme de angajare.

Peste 8.000 de pacienti vor primi tratament pentru COVID-19, datorita donatiei de antivirale a unei companii biofarmaceutice

Peste 8. 000 de pacienti vor beneficia de tratament pentru COVID-19, dupa ce compania biofarmaceutica AbbVie Romania si-a anuntat intentia de a dona Ministerului Sanatatii un numar de aproximativ 4. 000 cutii dintr-un medicament antiviral folosit in tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Florin Citu, noi detalii despre OUG care ii pasuieste pe romanii cu rate la banci: Am inclus clientii IFN, ceea ce inseamna si leasing (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca ordonanta privind amanarea platii ratelor la banci va contine o prevedere dedicata si celor care au rate de leasing. Se.

Florin Citu, noi detalii despre OUG care ii pasuieste pe romanii cu rate la banci: Am inclus clientii IFN, ceea ce inseamna si leasing (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca ordonanta privind amanarea platii ratelor la banci va contine o prevedere dedicata si celor care au rate de leasing. Se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )