Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Playtech Playtech,
Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis . continuă pe Playtech

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca a fost scos la licitatie. Suma uriasa care a fost obtinuta pe el

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor celor doua fete din Cararal, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a fost vandut la licitatie de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI).

Statul a vandut fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca

ANABI Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) a reusit sa vanda la licitatie gramada de fier vechi gasita de anchetatori in curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal.

Mormanele de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dinca au fost vandute. Suma fabuloasa incasata la licitatie

Mormanele de fier vechi confiscate din curtea luiGheorghe Dinca,au fost vandute, marti, la licitatie de catreAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. De pe.

Cati bani a luat statul pe fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal

Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca. Barbatul din Caracal este suspectat ca ar fi ucis doua fete si le-ar fi incendiat corpurile.

Cat a reusit statul sa obtina din vanzarea fierului vechi din curtea barbatului acuzat de rapirea si uciderea celor doua tinere din Caracal

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat de rapirea si uciderea Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, a fost vandut de autoritati la licitatie, cu peste 15. 000 de lei.

Metroul din Drumul Taberei, un real pericol pentru calatori. Anuntul facut cu putin timp in urma: Va fi inchis dupa alegeri

Vesti triste pentru milioane de bucuresteni care s-au bucurat cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei. Din pacate, se pare ca fericirea nu dureaza foarte mult timp, caci recent, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a facut un anunt ingrijorator. Lucrarile pentru Magistrala M5 vor continua Politicianul a facut afirmatii ingrijoratoare vizavi de siguranta cetatenilor care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )