Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cati bani a luat statul pe fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal

Adevărul Adevărul,
Cati bani a luat statul pe fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal

Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca. Barbatul din Caracal este suspectat ca ar fi ucis doua fete si le-ar fi incendiat corpurile. continuă pe Adevărul

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca a fost scos la licitatie. Suma uriasa care a fost obtinuta pe el

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor celor doua fete din Cararal, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a fost vandut la licitatie de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI).

Statul a vandut fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca

ANABI Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) a reusit sa vanda la licitatie gramada de fier vechi gasita de anchetatori in curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal.

Cat a reusit statul sa obtina din vanzarea fierului vechi din curtea barbatului acuzat de rapirea si uciderea celor doua tinere din Caracal

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat de rapirea si uciderea Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, a fost vandut de autoritati la licitatie, cu peste 15. 000 de lei.

Mormanele de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dinca au fost vandute. Suma fabuloasa incasata la licitatie

Mormanele de fier vechi confiscate din curtea luiGheorghe Dinca,au fost vandute, marti, la licitatie de catreAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. De pe.

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis .

Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Sumele sunt colosale daca si vorbesc

Sume colosale oferite fostilor membri ai Casei Regale din Marea Britanie! S-a aflat cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Oamenii din intreaga lume sunt socati. Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie Dupa ce presa de monden a aflat despre relatia dintre Printul Harry .

DigiSport: Cati bani a primit Simona Halep dupa victoria de la Roma si ce suma a strans romanca in toata cariera ei

Turneul de la Roma este al treilea consecutiv castigat de Simona, dupa cele de la Dubai si Praga iar in urma victoriei din Italia, Simona Halep a incasat o suma importanta de bani.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

Dosarele fraudei financiare: Prietenii lui Putin au spalat bani prin intermediul unor banci din Londra, in ciuda sanctiunilor

Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai presedintelui rus Vladimir Putin s-ar fi folosit de Barclays Bank din Londra pentru spalarea banilor si pentru a evita sanctiunile impuse dupa anexarea Crimeei in 2014, potrivit unei ample anchete jurnalistice la care au participat peste 100 de redactii din toata lumea. Este vorba despre miliardarul Arkady Rotenberg care il cunoaste pe Vladimir Putin din copilarie, scrie BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2469 seconds )