Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima decizie luata de autoritati in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti

Playtech Playtech,
Prima decizie luata de autoritati in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti

A aparut si prima decizie luata de autoritatile romane in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a fost luata de mascati cu forta de la asistenta maternala. S-a implicat, la nivel institutional, si ministrul Muncii, Marius Budai, ca sa se asigure ca fetita va ajunge pe maini bune in SUA. Ministrul Muncii a . continuă pe Playtech

Cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti: Primele imagini cu Sorina, alaturi de familia adoptiva

Au aparut primele fotografii cu fetita de 8 ani din Mehedinti dupa ce a fost preluata, vineri, de la familia la care se aflase in plasament cu ajutorul autoritatilor, dar, potrivit unui comunicat de presa, fara ca DGASPC Mehedinti sa fi fost informata despre actiune.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Premierul Dancila, despre cazul fetitei abuzate de autoritati: As ruga sa nu se faca o miza politica din sentimentele unui copil

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazulfetitei de noua ani luate cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o, pentru a fi data spre adoptie in SUA. Luni am.

Marian Godina, despre cazul fetitei luate cu mascatii: Diferenta dintre mama si asistent maternal e salariul

Politistul Marian Godina si-a exprimat parerea, pe blogul personal, despre cazul fetitei din Mehedinti care a fost adoptata de o familie de romani din SUA si luata in mod brutal de autoritati din casa celor la care se afla in plasament.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Ministrul Muncii, despre cazul fetitei bruscata de mascati: Este un caz extrem de emotionant. Trebuie sa vedem ce s-a intamplat

Ministrul Muncii,Marius Budai, a avut o reactie la Antena 3 vizavi de cazul fetitei de noua ani din Mehedinti luata cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o. Imaginile pe care le-a.

Ministrul Muncii, despre cazul fetitei bruscate de mascati: Este un caz extrem de emotionant. Trebuie sa vedem ce s-a intamplat

Ministrul Muncii,Marius Budai, a avut o reactie la Antena 3 vizavi de cazul fetitei de noua ani din Mehedinti luata cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o. Imaginile pe care le-a.

Avocatul Poporului s-a autosesizat si a demarat ancheta in cazul fetitei din Mehedinti

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si a dispus o ancheta in cazul fetitei luata cu mascatii din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie care locuieste in SUA. Sesizarea vizeaza posibila incalcare a dreptului la viata si integritate si protectia copiilor, relateaza Mediafax.

Ce spune Avocatul Poporului despre cazul fetitei din Mehedinti adoptate de o familie din SUA

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Mehedinti luata cu mascatii din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americiii, sesizarea vizand posibila incalcare a ptrevederilor din Constitutie referitoare la dreptul la viata si la integritate fizica si psihica si protectia copiilor si a tinerilor.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )