Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alerta meteo ANM. Prapad in Romania: cat dureaza ploile

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Prapad in Romania: cat dureaza ploile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua avertizare meteo. Cum va fi vremea in toata tara si cat vor dura ploile? Alerta meteo ANM: Cat vor dura ploile in Romania? Meteorologii anunta ca aproape jumatate din tara este sub Coduri de ploi torentiale. in cursul zilei de vineri va ploua toata . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine urgia in Romania: cand incep ploile torentiale, vijeliile si descarcarile electrice

ANM a transmis un nou mesaj de vreme severa: cod galben de canicula in mai multe judete din sud-estul teritoriului. De joi, vor fi ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice. ANM, noua atentionare meteorologica: cod galben in noua judete si ploi torentiale, de joi, in mai multe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis .

Alerta meteo ANM. Vin ploile si furtunile in Romania. 16 judete vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod galben de vreme rea, valabil in mare parte din tara, pana miercuri la ora 3:00. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina. Mai multe detalii, .

Alerta meteo ANM: vin ploi torentiale, vijelii si grindina. Unde se va dezlantui urgia in Romania

Potrivit prognozei meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, in unele zone ale tarii, in a doua parte a zilei, sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina. in prima parte a zilei, potrivit prognozei ANM, vremea va fi frumoasa. Alerta meteo ANM: se anunta ploi torentiale, vijelii si grindina. Unde se dezlantuie urgia in Romania Potrivit prognozei .

Alerta meteo ANM. Ne topim in Bucuresti: vreme caniculara in prima zi a toamnei

Meteorologii informeaza ca vremea va fi caniculara astazi in Capitala, la orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre 35 si 37 de grade Celsius. Mai multe detalii, in continuare. Vreme caniculara in Capitala Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta vreme calduroasa, astazi, in Bucuresti, chiar caniculara la orele .

Cum va fi vremea in toamna lui 2020. Prognoza meteo ANM pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) luna septembrie 2020, conform prognozelor facute, va fi una calduroasa. Se anunta valori termice mai ridicate decat cele normale in toata Romania. Prognoza meteo pentru toamna 2020. Vremea pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie Cei de la ANM, au estimat precipitatii care se situeaza in jurul valorilor normale pentru aceasta .

Alerta meteo: Se strica vremea. Ce fenomene se anunta in urmatoarele ore

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare de instabilitatea atmosferica, valabila in aproape toata tara incepand de joi, ora 12. 00, pana vineri la ora 21.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )