Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania. Ce judete vor fi grav afectate

Meteorologii ANM au emis un cod portocaliu de ploi torentiale, care este valabil in cea mai mare parte a Moldovei si Transilvaniei, nordul Olteniei, Carpatii Meridionali si Orientali, de luni, ora 12:00 si pana la ora 23:00. Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania in intervalul mentionat, in cea mai mare parte a Moldovei .

Alerta meteo ANM. Vin vijeliile in Romania: Bucurestiul e in pericol

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie anunta ploi si vijelii in regiunile vestice, nordice si centrale, precum si in zonele montane, incepand din aceasta dupa-amiaza si pana miercuri dimineata. De asemenea, in regiunile sudice si sud-estice local va fi canicula. Potrivit ANM, ploile se extind treptat spre restul teritoriilor. Alerta meteorologica ANM. incep vijeliile in Romania.

Alerta meteo ANM. Vin ploile de luni: temperaturile scad in toata tara. Ce se intampla in Bucuresti

ANM a emis o noua alerta meteo! Vin ploilen iar temperaturile vor scadea in toata tara. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Alerta meteo de vreme severa! A fost emisa o noua avertizare de vreme rea! Meteorologii transmit ca, dupa canicula, urmeaza o perioada de instabilitate atmosferica accentuata. Astfel, luni, 24 august, valorile termice vor fi .

ANM anunta ploi torentiale si vijelii in toate regiunile Romaniei, pana miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o informare de instabilitate atmosferica temporar accentuata, care va fi valabila pana miercuri, ora 6. ANM anunta ploi torentiale si.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania, in ultima saptamana a verii. Cum va fi vremea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prognoza meteo pentru septembrie. Desi la mijlocul lunii temperaturile vor fi peste normalul perioadei in zonele estice si sud-estice, in prima saptamana, temperaturile vor fi usor mai coborate decat cele normale acestui interval, iar cantitatile de precipitatii vor fi putin peste cele normale pentru aceasta perioada. Prognoza meteo .

Alerta METEO. Vin ploi torentiale in Romania! Harta zonelor afectate

Meteorologii au emis un codportocaliude ploi torentiale, valabil pana marti seara, in Moldova, Transilvania, local in Oltenia si vestul Munteniei, precum si in zonele de munte.

Alerta meteo: Se strica vremea. Unde se anunta canicula, cand scapam de vijelii

Vremea se strica in toata tara, exceptie facand regiunile sudice unde se anunta deosebit de cald. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o informare de ploi torentiale si vijelii, valabila pana miercuri dimineata, 26 august, in toate zonele.

ALERTA METEO. Cod rosu de ploi puternice si grindina

Meteorologii au emis, luni, o avertizare Cod rosu de ploi puternice si grindina, valabila in ora urmatoare, pentru judetele Iasi, Neamt si Vaslui. Pana la 17:30, mai multe localitati din judetele Neamt, Iasi si Vaslui se afla sub avertizare Cod rosu.

33 de judete, sub avertizari de ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis luni avertizari Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pentru 33 de judete.

Alerta METEO pentru bucuresteni! Ce se intampla cu vremea azi si maine

Disconfort termic ridicat in Capitala. Termometrele vor ajunge pana la 35 de grade Celsius. Indicele temperatura - umezeala va atinge pragul critic de 80 de unitati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )