Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania, in ultima saptamana a verii. Cum va fi vremea

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania, in ultima saptamana a verii. Cum va fi vremea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prognoza meteo pentru septembrie. Desi la mijlocul lunii temperaturile vor fi peste normalul perioadei in zonele estice si sud-estice, in prima saptamana, temperaturile vor fi usor mai coborate decat cele normale acestui interval, iar cantitatile de precipitatii vor fi putin peste cele normale pentru aceasta perioada. Prognoza meteo . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Care sunt judetele afectate

Vremea se strica, iar meteorologii au emis atentionari de furtuni. Pana astazi la pranz, in jumatatea de vest a teritoriului, avem cod galben, iar in 10 judete din Banat, Crisana, vestul Olteniei si al Transilvaniei s-a emis cod portocaliu. Alerta meteo ANM: judetele afectate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o .

Alerta meteo ANM. Vin iar caldurile: cum va fi vremea in weekend

Astazi, vremea va deveni predominant frumoasa, iar maximele zilei se vor incadra intre 26 si 36 de grade Celsius. Atmosfera va fi insorita si doar pe la munte sunt posibile ploi de scurta durata. Ce temperaturi ne asteapa, insa, in weekend, aflati in acest articol. Prognoza meteo. Astazi se anunta vreme calda Meteorologii au emis .

Alerta meteo: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in Baragan

Vremea in stabila cuprinde si regiunile sud-estice ale tarii. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis joi cod galben de vreme rea, valabil pana la ora 22. 00, pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

Prognoza meteo ANM! Vremea schimba foaia. Anuntul meteorologilor pentru weekend

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 36 de grade! Ce se intampla cu vremea in zilele urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )