Libnet.ro
UNICEF

10:30

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Playtech Playtech,
De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua . continuă pe Playtech

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

Stirile ProTV: Cauza prabusirii elicopterului in care se afla Kobe Bryant. De ce s-a rotit 15 minute inainte de tragedie

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

Un accident cumplit: De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant si cine a murit alaturi de el

CNN a oferit, in aceasta dimineata, ultimele detalii despre o tragedie colosala care a socat intreaga planeta si in urma careia noua persoane si-au pierdut vietile.

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-a rotit 15 minute deaupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

VIDEO Accidentul in care a murit Kobe Bryant, influentat de conditiile meteo - Ce i s-a transmis pilotului inainte de prabusire

Politia din Los Angeles apreciaza ca accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant a fost influentat de conditiile meteo, noteaza presa din SUA. Pilotul nu s-a mai putut orienta si a prabusit aeronava.

Ce spun martorii accidentului aviatic in care a murit Kobe Bryant - Nimeni n-ar fi putut supravietui

Presa din SUA a aflat detalii cu privire la accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant, din partea martorilor. Din precizarile jurnalistilor, mai multi oameni au vazut impactul; cativa dintre ei au fost intervievati.

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

Noi informatii despre moartea lui Kobe Bryant: Doi martori au povestit cum s-a prabusit elicopterul in care se aflau legendarul baschetbalist american si una din fiicele sale(VIDEO)

Ies la iveala noi informatii despre tragedia aviatica in care a murit legenda baschetului profesionist american Kobe Bryant. Potrivit presei americane, in elicopterul care s-a prabusit, duminica, in Calabasas,.

ULTIMELE MOMENTE din viata lui Kobe Bryant

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rot.

Kobe Bryant si imperiul sau: baschetbalistul era printre cei mai bogati sportivi, din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a socat lumea sportului si nu numai, baschetbalistul in varsta de 41 de ani prabusindu-se in elicopterul in care se afla alaturi de opt persoane, inclusiv fiica sa, de 13 ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )