Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mihai Bendeac, declaratie de dragoste pentru Delia: Te iubesc! Cum a reactionat artista

Playtech Playtech,
Mihai Bendeac, declaratie de dragoste pentru Delia: Te iubesc! Cum a reactionat artista

In timp ce Delia era surprinsa de cadourile apropiatilor, Bendeac ii declara iubirea. Ce cadouri a primit cantareata si cum a reactionat cand actorul i-a marturisit sentimentele sale pentru ea? Bendeac, declaratia de dragoste pentru Delia Delia s-a bucurat la inceputul zilei acesteia de cadourile primite cu ocazia zilei sale de nastere. Cu toate ca . continuă pe Playtech

Mihai BENDEAC si DELIA sunt oficial iMPREUNA! E BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor.

Horoscop DRAGOSTE pentru 7 FEBRUARIE 2020. Incepe un weekend fierbinte pentru fecioare si varsatori

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, VINERI 7 FEBRUARIE 2020. Astazi este ziua in care planeta iubirii Venus intra in energicul si impulsivul Berbec, schimband pentru o luna de zile regulile jocului in amor si relatii. Luna intra azi in Leu unde va fi plina duminica, deci sa ne pregatim pentru o atmosfera fierbinte in weekend, in special in dragoste! Berbecul si Leul sunt ambii semne de foc si sigur va exista in aer incredere, grandoare si maiestuozitate.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 6 FEBRUARIE 2020. Ce aduce Luna in Rac?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, JOI 6 FEBRUARIE 2020. Astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. E vremea de actiune pentru balante!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. Mercur, planeta comunicarii si gandirii, proaspat instalata in Pesti este intr-un frumos si benefic sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur. Unele lucruri pot tasni din senin si te pot surprinde cu ganduri noi si incantatoare. Cineva iti poate capta interesul din senin cu acest aspect astral.

CADOU INEDIT! Mihai Bendeac a recunoscut! Delia, in culmea fericirii chiar de ziua ei! Te iubesc... (VIDEO)

Delia Matache a implinit frumoasa varsta de 38 de ani, pe 7 februarie. Aceasta s-a sarbatorit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )