Libnet.ro
UNICEF

10:00

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. E vremea de actiune pentru balante!

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. E vremea de actiune pentru balante!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. Mercur, planeta comunicarii si gandirii, proaspat instalata in Pesti este intr-un frumos si benefic sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur. Unele lucruri pot tasni din senin si te pot surprinde cu ganduri noi si incantatoare. Cineva iti poate capta interesul din senin cu acest aspect astral. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Ce te indeamna intuitia sa faci?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Incepe saptamana Lunii pline de februarie in Leu, o Luna plina regala, maiestoasa, ca atunci cand intervine in scena regele! Startul saptamanii, deci ziua de azi, are dublu eveniment astral: Planeta comunicarii, gandirii si tehnologiei Mercur intra in romanticul si visatorul Pesti. Mercur nu e in forma sa maxima in Pesti. Logica ne poate da erori si e vremea sa ne lasam ghidati mai mult de intuitie si imaginatie. In plus, Mercur deja a inceput sa isi incetineasca ritmul pentru primul sau retrograd in 2020 ce va incepe in Pesti din 17 februarie.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020. Mesajul TAU de Duminica de la ingerii iubirii!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, 2 FEBRUARIE 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Horoscop DRAGOSTE pentru 4 FEBRUARIE 2020. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii sau sa faci o calatorie

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, MARTI 4 FEBRUARIE 2020. Suntem in dispozitii vorbarete azi, gratie Lunii in Gemeni. Mercur a schimbat ieri zodia si este in Pesti, pregatindu-se de un frumos sextil cu imprevizibilul Uranus. Ce nu ai spus de ceva timp? Ce iti sta in gat si ai vrea sa verbalizezi? S-ar putea sa iti iasa spontan azi. Este o zi buna sa te conectezi cu oamenii, sa faci o scurta calatorie, sa scrii acel mail sau acea postare in social media. Mintea ne zumzaie activa, dar si creativa.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 5 FEBRUARIE 2020. Berbecii se afla pe calea cea buna

Iata pentru MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Horoscop TAROT saptamana 3-9 februarie 2020. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 4 FEBRUARIE 2020. Rasul este cel mai bun medicament pentru berbeci

Iata pentru MARTI 4 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 2 FEBRUARIE 2020. Gemenii vor avea mai multa incredere

Iata pentru DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020. Zodiile care au zile de cosmar. Totul se prabuseste in jurul lor

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020 nu aduce nimic buni pentru aceste zodii.

PENTRU LUNA FEBRUARIE MFP a planificat imprumuturi bancare de 4,4 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, pentru luna februarie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde lei, din care 300 de milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4,1 miliarde lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 615 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Turnura brusca a vietii pentru Lei, interactiune sociala si bani suficienti pentru Varsatori

Horoscop pentru luna februarie 2020 al tuturor zodiilor, incluzand predictii astrologice generale, despre dragoste, cuplu, munca si bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )