Libnet.ro
UNICEF

17:45

Congres PSD, sambata, 29 iunie, LIVE TEXT. Ultimele decizii luate in partid

Playtech Playtech,
Congres PSD, sambata, 29 iunie, LIVE TEXT. Ultimele decizii luate in partid

Congresul PSD va avea loc sambata, 29 iunie, pentru a se vota noua conducere a partidului. Se bat pe posturile de conducere mai multi candidati. Unii s-au retras, altii isi schimba intentia de la o zi la alta, insa Viorica Dancila este ferma in luarea deciziilor si pare de neclintit. Tot ea pare ca are . continuă pe Playtech

Superstitii de SFINTII PETRU SI PAVEL. Ce trebuie sa faci sambata, 29 iunie, in ziua de Sfintii Petru si Pavel

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti de Biserica Ortodoxa pe 29 iunie. Traditia spune ca, in ziua sarbatorii.

Prognoza meteo ANM, sambata, 29 iunie. Precipitatii de scurta durata

Potrivit informatiilor publicate de Administratia Nationala de MeteorologieANM), sambata, 29 iunie, vremea se anunta frumoasa, cu temperaturi mai scazute decat zilele precedenta, cativa nori si precipitatii de scurta durata. Maximele in tara vor fi de 29 de grade Celsius, in vreme ce minimele se vor incadra intre valorile de 21 24 de grade Celsius.

Ziua Dunarii, sarbatorita pe 29 iunie. Festival pe apa cu celebrul campion Ivan Patzaichin si bors de peste la discretie

Calarasenii sarbatoresc sambata, 29 iunie, Ziua Dunarii. incepand cu ora 07. 00, Parcul Central de pe malul Borcei va deveni punctul de atractie al orasului: expozitie de barci si unelte pentru pescuit, concurs de gatit si multe suprize pregatite de autoritatile locale. Distractia se muta, la scurt timp, pe apa, unde spectacolul va fi oferit de campionul Ivan Patzaichin.

STB: Circulatia tramvaielor 41, suspendata din 29 iunie pana pe 1 septembrie. Se introduc 50 de autobuze pe 2 linii naveta

Circulatia tramvaielor liniei 41 va fi suspendata timp de doua luni, incepand de sambata, 29 iunie, pentru realizarea unor lucrari la Podul Ciurel, statia de metrou din Drumul Taberei si la podul Grant, iar pentru preluarea calatorilor vor fi introduse.

MAE, avertisment pentru romanii aflati in Grecia incepand cu 29 iunie: Exista un risc ridicat de incendiu de padure

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla in Grecia incepand cu data de 29 iunie, avetizandu-i ca exista un risc ridicat de incendiu de padure din cauza.

Candidaturi SURPRIZA la sefia PSD. Cine sunt cei cinci concurenti ai Vioricai Dancila

Se anunta un Congres cu scantei in PSD. Sambata, social-democratii isi aleg noua conducere. Listele s-au completat, mai multe nume surpriza vor functii in partid, dupa arestarea lui Liviu Dragnea,.

IN 29 IUNIE: Modelul BMW 327, expus la Concursul de Eleganta Sinaia

Modelul BMW 327, cumparat de nou din Bucuresti in anul 1938, se intoarce in tara noastra dupa o jumatate de secol si va fi prezentat la Concursul de Eleganta Sinaia, organizat pe 29 iunie, a anuntat BMW Group Romania.

Circulatia tramvaiului 41 va fi suspendata din 29 iunie pana in septembrie. Ce solutii de transport ofera STB pe traseul suspendat

Circulatia tramvaielor pe linia 41 va fi suspendata, din 29 iunie pana pe 1 septembrie, din cauza efectuarii lucrarilor la Podul Ciurel, Podul Grant si statia de metrou din Drumul Taberei. Pentru calatorii care circulau pe linia 41, vor fi introduse 50 de autobuze, numarul lor urmand sa fie marit.

Transfagarasanul se deschide sambata dimineata

Circulatia rutiera pe Transfagarasan, intre Piscul Negru si Balea Cascada km 104+000 - km 130+800), se va deschide sambata, 29 iunie 2019, incepand cu ora 8:00, pentru toate categoriile de autovehicule,.

Circulatia rutiera pe bulevardul Alexandru Obregia va fi inchisa sambata, in intervalul orar 09:00 15:00

Urmare a desfasurarii evenimentului sportiv Crosul Familiei, organizat de Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti, sambata, 29 iunie a. c. , circulatia rutiera pe bulevardul Alexandru Obregia pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )