Libnet.ro
UNICEF

09:00

A inceput epurarea jurnalistilor din TVR: cat de mare este puterea PSD-ului in televiziunea publica

Playtech Playtech,
A inceput epurarea jurnalistilor din TVR: cat de mare este puterea PSD-ului in televiziunea publica

Dintr-un set de circumstante greu de inteles intr-o tara democratica, o jurnalista TVR a fost retrasa de la tratarea subiectelor legate de Parlament si PSD. Motivul este unul ciudat. in urma cu aproximativ o zi, redactorii Pagina de Media au publicat o informatie legata schimbarea functiei unei jurnaliste din interiorul TVR. Pentru ca se pare []. continuă pe Playtech

CALENDAR ORTODOX 28 FEBRUARIE. Ce sfant mare este pomenit in aceasta zi

Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe Sfintii Cuviosi Ioan Casian si Gherman din Dobrogea pe 29 februarie in anii bisecti, iar in anii nebisecti - pe 28 februarie.

CALENDAR ORTODOX 27 FEBRUARIE. Ce sfant mare este pomenit in aceasta zi

Sfantul Procopie Decapolitul, dupa cum ne arata numele sau, era din partile Decapolei, regiune situata langa Marii Galileii. Inca de tanar a imbratisat viata monahala. Sfantul Procopie s-a.

CALENDAR ORTODOX 26 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Porfirie s-a nascut din parinti bogati, in Tesalonic. La varsta de 25 de ani a lepadat grija lumeasca si s-a retras in pustia Egiptului, unde va fi tuns in monahism. Dupa.

CALENDAR ORTODOX 25 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Tarasie s-a nascut la Constantinopol in jurul anului 730 si a fost un aparator al sfintelor icoane. Dupa moartea imparatului Leon IV Hazarul din anul 780, pe tronul imperial ajunge.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )