Libnet.ro
UNICEF

18:30

CALENDAR ORTODOX 26 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 26 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Porfirie s-a nascut din parinti bogati, in Tesalonic. La varsta de 25 de ani a lepadat grija lumeasca si s-a retras in pustia Egiptului, unde va fi tuns in monahism. Dupa. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 25 FEBRUARIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Tarasie s-a nascut la Constantinopol in jurul anului 730 si a fost un aparator al sfintelor icoane. Dupa moartea imparatului Leon IV Hazarul din anul 780, pe tronul imperial ajunge.

CALENDAR ORTODOX 24 februarie. Ce sarbatoare mare este astazi

CALENDAR ORTODOX 24 februarie. Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este sarbatorita pe 24 februarie. Din Sfanta Evanghelie cunoastem ca Irod, la un ospat prilejuit de sarbatorirea zilei.

HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Nodurile Lunare aduc influenta! Taurii trebuie sa fie prudenti, Gemenii trebuie sa aiba control asupra demnitatii lor

Iata horoscopul zilei de MARTI 26 FEBRUARIE 2019; astazi este o zi karmica pentru relatie, gratie lui Venus ! Nodurile Lunare se conecteaza cu planeta relatiilor si armoniei azi, Venus, si ne dau.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 26 FEBRUARIE 2019. Nodurile Lunare aduc influenta!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 26 FEBRUARIE 2019; astazi este o zi karmica pentru relatie, gratie lui Venus ! Nodurile Lunare se conecteaza cu planeta relatiilor si armoniei azi, Venus, si ne dau noi.

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani!

Calendar ortodox, miercuri, 27 februarie. Sarbatoare importanta in aceasta zi, la romani! Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 februarie. Gemenii trebuie sa scape de teama, Taurii trebuie sa gandeasca pozitiv

Iata pentruMARTI 26 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

ROBOR la 3 luni ajunge astazi, 26 februarie, la 3,29% pe an

Indicele ROBOR inregistreaza evolutii minore in sedinta de astazi, 26 februarie, pe toate scadentele. Aflati din materialul de mai jos la cat este cotat ROBOR la 3 luni.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 26 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,43 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,25. S2 - CLOR LIBER:0,43 mg/l; pH.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 februarie. Vesti inedite de la meteorologi

Marti, 26 februarie, cerul, variabil ziua, se va innora treptat incepand cu orele serii in majoritatea regiunilor, iar local si temporar in cele nordice, centrale si estice, precum si la munte se vor sem.

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate

Calendar ortodox, luni, 25 februarie: Sarbatoare importanta la romani! Rosteste rugaciunea pentru impacare, cea mai puternica dintre toate. Cititi maimulte pe spynews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )