Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gica Popescu are coronavirus! Clubul Viitorul a facut anuntul oficial!

Playtech Playtech,
Gica Popescu are coronavirus! Clubul Viitorul a facut anuntul oficial!

Clubul Viitorul a anuntat in aceasta seara ca Gica Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Presedintele formatiei dobrogene, 52 de ani, nu prezinta simptomele specifice, dar asteapta indicatii de la DSP. Oficialii formatiei patronate de Gheorghe Hagi au asigurat ca meciul cu Universitatea Craiova nu este in pericol. Popescu a efectuat testul separat . continuă pe Playtech

Gica Popescu are coronavirus!

FC Viitorul Constanta anunta ca, in urma unei testari Covid-19 efectuate individual de presedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Gica Popescu a fost diagnosticat cu coronavirus. Cum se simte Baciul

Fostul capitan al nationalei de fotbal a fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus, anunta FC Viitorul Constanta, club unde Gica Popescu ocupa functia de presedinte.

Gica Popescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Fostul capitan al nationalei de fotbal este asimptomatic

Gica Popescu este infectat cu noul coronavirus. Fostul capitan al nationalei de fotbal,in varsta de52 de ani este asimptomatic si urmeaza sa se supuna procedurilor recomandate de Directia de.

Rasturnare de situatie. Cand vor merge elevii, de fapt, la scoala. Orban a facut anuntul

Desi pana acum se stia de 14 septembrie ca zi in care se vor incepe cursurile, Ludovic Orban a facut anuntul! Iata cand vor merge elevii, de fapt, la scoala! Cand vor merge, de fapt, elevii la scoala Ludovic Orban a oferit noi informatii despre anul scolar 2020-2021. Atat parintii, cat si copiii asteapta cu .

Marea greseala a lui Messi. Avocatul a vazut contractul si a facut anuntul

Messi si-a facut-o cu mana lui! Celebrul sportiv a semnat un contract care parea fantastic, dar un detaliu a iesit in relief abia dupa ultimul sau anunt. Ce a spus un avocat care a studiat documentul? Verdictul unui avocat la vederea contractului lui Messi Avocatul Toni Freixa a dezvaluit ca a studiat in detaliu contractul .

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Ce se intampla cu Vulpita si Viorel! Mirela Vaida a facut anuntul ferm: S-a incheiat

Schimbare imensa pentru sotii Stegaru!. Ce se intampla cu Vulpita si Viorel si ce se intampla in familia lor? Telespectatorii nici ca se asteptau la asta. Ce se intampla cu serialul sotilor Stegaru? Veronica si Viorel Stegaru au devenit din niste oameni simpli pe care ii stiau doar cei din satul lor unele din cele .

Simona Halep este jucatoarea lunii in tenis. WTA a facut anuntul

Simona Halep joaca putin in circuitul WTA, dar atunci cand o face este pur si simplu invincibila. De la reluarea sezonului, Halep a jucat un singur turneu, pe care l-a si castigat. Este vorba despre competitia de la Praga, unde a obtinut o victorie in finala cu Elise Mertens. Iar pentru evolutiile sale din partida .

Ce trebuie sa faci cu cojile de pepene sau de portocale. Rasturnare de situatie: nutritionistii au facut anuntul

Rasturnare de situatie in ceea ce priveste consumul de portocale si de pepene. Toata lumea arunca cojile dupa ce au consumat portocale sau pepene, in timp ce nutritionistii sustin ca aceste coji sunt chiar mai sanatoase decat fructul in sine. Astfel, cojile portocalelor, pe langa alte beneficii, protejeaza chiar si impotriva cancerului. De asemenea, substanta .

Vesti proaste pentru romanii saraci: ce se intampla cu mastile promise de Guvern. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca va fi reevaluat contractul incheat cu firma care trebuie sa livreze mastile pentru persoane defavorizate, din cauza faptului ca s-ar fi incalcat niste termeni. Ancheta interna la Comisia de achizitii din Ministerul Sanatati a inceput in cursul zilei de joi si s-a constatat ca Naguma Medical Supply SRL .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )