Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Ludovic Orban: Scoala va incepe pe 14 septembrie, iar alegerile locale au loc pe 27 septembrie

Ludovic Orban a anuntat duminica la pranz ca anul scolar 2020 2021 va incepe de 14 septembrie, asa.

Ludovic Orban: Pe 14 septembrie va incepe scoala. Nu am discutat niciodata oficial despre amanarea inceperii anului scolar (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost exprimata niciodata o opinie oficiala privind posibila amanare a inceperii scolii, mentionand ca scoala va incepe pe 14 septembrie, in.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Raluca Turcan: Scoala incepe obligatoriu din 14 septembrie. Parintii trebuie sa ii verifice pe copii, sa nu se prezinte bolnavi la ore

Scoala nu este facultativa, ci incepe in mod obligatoriu din 14 septembrie, a subliniat, luni, vicepremierul Raluca Turcan. Precizarea vine pe fondul ingrijorarilor multor parinti legate de inceperea anului.

Orban: Este cert ca scoala incepe in 14 septembrie. Nu s-a discutat oficial despre amanare

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni ca in mod clar scoala va incepe in 14 septembrie si ca nu s-a discutat oficial despre amanare. El nu a exclus ca scoli din localitati cu aceeasi situatie epidemiologica sa decida diferit legat de scenariul de incepere a scolii.

Ministrul Educatiei: Scoala incepe la 14 septembrie. Scenariul va fi ales de fiecare unitate de invatamant in functie de situatia epidemiologica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, duminica seara, ca scoala va incepe pe 14 septembrie, scenariul de urmat fiind decis de fiecare unitate de invatamant in functie de situatia epidemiologica. Anisie a precizat ca inspectorii scolari sunt optimisti ca in 80% din scoli elevii sa se intoarca in clase.

Raluca Turcan: Scoala nu este facultativa. incepe in mod obligatoriu de la 14 septembrie

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca este important ca scoala sa inceapa pe 14 septembrie in sc.

Raluca Turcan: Scoala nu este facultativa si incepe in mod obligatoriu la data de 14 septembrie

Scoala nu este facultativa si incepe in mod obligatoriu de la data de 14 septembrie, iar parintii au obligatia sa ii verifice pe copii sa nu duca bolnavi la cursuri, dar si sa ii indemne sa mearga la scoala, afirma vicepremierul Raluca Turcan.

Premierul Orban este ferm. Scoala va incepe pe 14 septembrie

Anul scolar 2020 - 2021 va incepe pe 14 septembrie, a afirmat, luni, cu fermitate, premierul Ludovic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )