Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scenariul Colectiv se repeta. Ce fac Raed Arafat si Guvernul acum

Playtech Playtech,
Scenariul Colectiv se repeta. Ce fac Raed Arafat si Guvernul acum

Tragedia din ATI Piatra Neamt a deschis ochii autoritatilor, desi acestia ar fi trebuit sa ramana astfel in urma tragediei din clubul Colectiv. Decizie de ultima ora la Guvern: controale in toate sectiile ATI din tara. Echipe mixte DSP-IGSU. Moartea isi ia din nou tributul. Sistemul medical a ramas neschimbat de la Colectiv. Decizie de . continuă pe Playtech

Raed Arafat, la Alba Iulia: Aici s-a inceput cu unele masuri inaintea Guvernului, dar pana acum nu observam chiar o scadere Pe teritoriul Romaniei se mai afla un stoc de ventilatoare al UE (VIDEO)

Secretarul de Stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a subliniat ca orice echipament distribuit ajuta, context in care a precizat ca pe teritoriul Romaniei se mai afla un.

Ultima ora! Raspunsul lui Raed Arafat la acuzatiile fostului presedinte: Domnul Traian Basescu dezinformeaza populatia

In urma deceselor aparute la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, din Timisoara, autoritatile nu contenesc in a descoperi adevaratii vinovati. Pentru a se intampla acest lucru, acuzatiile curg lant, lasand loc de interpretari subiective. Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat Divergentele intre seful DSU si fostul presedinte al Romaniei exista de .

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Raed Arafat. Ce semnal de alarma a lansat fostul presedinte al Romaniei

Criza acuta prin care trece Romania in acest moment este una fara precedent. Autoritatile par a nu mai face fata, iar politicienii critica din ce in ce mai dur deciziile acestora. Traian Basescu critica dur structurile implicate in actuala criza. Printre cei vizati de fostul presedinte este si Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul .

Raed Arafat: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute. Au actionat peste 150 de persoane si 35 de mijloace de interventie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a precizat, dupa sedinta de la Ministerul de Interne,ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul a fost stins in 20 de.

Raed Arafat, despre interventia de la Spitalul Piatra Neamt: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul izbucnit intr-un salon al Sectiei de Terapie Intensiva a fost stins in 20 de minute.

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

Raed Arafat, despre Alba Iulia, care are o incidenta de aproape 101000: Nu se poate dispune carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

Alba nu va avea nicio localitate carantinata. Seful DSU, Raed Arafat, a pasat responsabilitatea autoritatilor locale.

Raed Arafat: Situatia din Alba Iulia este foarte asemanatoare cu cea din Sibiu, care a fost plasat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, dupa ce a vizitat, in cursul zilei, municipiul Sibiu, care a fost plasat in carantina.

Raed Arafat, despre situatia din Sibiu: La incidenta de 11 la 1000 de locuitori, nu mai vorbim de focar, ci de o transmitere comunitara intensa (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat a fost intrebat in cursul zilei de vineri, a fost intrebat care sunt focarele de COVID-19 din Sibiu si de unde ar fi putut porni raspandirea noului coronavirus la nivelul.

Raed Arafat anunta carantinarea Sibiului. De cand intra in vigoare aceasta masura

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca municipiul Sibiu va intra in carantina incepand de luni,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )