Libnet.ro
UNICEF

18:45

Raed Arafat anunta carantinarea Sibiului. De cand intra in vigoare aceasta masura

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat anunta carantinarea Sibiului. De cand intra in vigoare aceasta masura

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca municipiul Sibiu va intra in carantina incepand de luni,. continuă pe România Liberă

Raed Arafat anunta ca ISU ar putea recruta absolventi de medicina, ca voluntari, pentru a ajuta la ingrijirea pacientilor COVID

Raed Arafat a anutat, joi seara, in cadrul unei conferinte, ca ia in calcul masura de a recruta volunatari din randul absolventilor de medicina, pentru suplimentarea persoanlului medical in conditiile.

Restrictii anti-Covid 19 in Spania. Prezentarea unui test PCR negativ. Cand intra in vigoare si pentru cine se impune masura

Datorita cresterii incidentei de noi infectari in Spania s-au luat noi masuri restricitve. Spania va solicita testul PCR negativ de la calatorii care vin din tari cu risc ridicat. Masura intra in vigoare pe 23 noiembrie si afecteaza rezidentii din majoritatea statelor membre ale UE. Noi masuri restrictive in Spania Spania va cere un test .

VIDEO Raed Arafat: Orasul Sibiu intra de luni in carantina

Raed Arafat a anuntat, vineri, carantinarea municipiului Sibiu si a localitatilor Selimbar, Talmaciu si Cisnadie, pentru 14 zile, incepand de luni. Rata de incidenta a cazurilor de coronavirus din judetul Sibiu a ajuns vineri la 7,78 la mie, cea mai mare din tara.

Sibiu intra in carantina de luni! Arafat: Mall-urile se inchid in weekend. Distantare la 8 metri

Seful DSU,Raed Arafat, a anuntat masuri de ultima ora laSibiu, dupa intrarea localitatii in carantina.

Cum vor fi Craciunul si Revelionul in acest an. Raed Arafat a spus ce restrictii ar putea fi luate

Raed Arafat a vorbit, marti, despre masurile de restrictie care vor fi in vigoare in timpul sarbatorilor de iarna. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta sustine ca in niciun caz nu vom avea o sarbatoare similara cu cea din 2019.

Raed Arafat: Asta se va intampla intr-o luna, daca numarul de cazuri va continua sa creasca! Scrie si in Hotararea de Guvern!

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat ca, in cazul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus va continua sa creasca, masurile de restrictie intrate in vigoare cu o zi in urma vor continua si se vor impune si altele suplimentare, astfel incat numarul de cazuri sa inceapa sa scada.

Arafat anunta ca o unitate mobila de Terapie Intensiva va ajunge astazi la Timisoara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca va ajunge astazi la Timisoara o unitate mobila de Terapie Intensiva, cu 12 locuri, conform news. ro.

Raed Arafat, o noua veste proasta despre perioada Craciunului si a Revelionului: Nu vor fi sarbatori ca altadata

Seful DSU, Raed Arafat a abordat in cursul zilei de marti mai multe probleme legate de pandemia de COVID-19. Printre acestea s-a numarat si modul in care romanii vor alege sa petreaca sarbatorile de iarna. in ciuda tuturor restrictiilor impuse de autoritati, Raed Arafat avertizeaza asupra pericolelor care pandesc fiecare casa. Ce masuri de restrictie .

Ultima ora. Reactia neasteptata a lui Raed Arafat dupa ce secretarul general al Guvernului a anunat ca nu mai sunt paturi la ATI

Raed Arafat a venit marti seara cu explicatii suplimentare privind situatia paturilor din ATI. in urma cu cateva ore, secretarul general al Guvernului a declarat ca nu mai exista paturi disponibile pentru a primi pacientii in stare grava. Dupa aceasta afirmatie, seful DSU a venit cu un raspuns imbucurator, dar neprevazut. Raed Arafat, balbaieli in .

Ultima ora! Raspunsul lui Raed Arafat la acuzatiile fostului presedinte: Domnul Traian Basescu dezinformeaza populatia

In urma deceselor aparute la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, din Timisoara, autoritatile nu contenesc in a descoperi adevaratii vinovati. Pentru a se intampla acest lucru, acuzatiile curg lant, lasand loc de interpretari subiective. Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat Divergentele intre seful DSU si fostul presedinte al Romaniei exista de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )