Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, despre situatia locurilor de munca in timpul pandemiei: Numarul de angajati cu contracte a fost mai mic cu doar 684 in 20 iulie, fata de 1 ianuarie (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat ca, potrivit datelor din Revisal, a fost inregistrata o diferenta de doar 648 de angajati cu contracte de munca intre data de 1 ianuarie 2020 si 20.

Ludovic Orban, despre cei care neaga existenta virusului: Este un obiectiv politic; se urmareste ruperea increderii intre autoritati si cetatenii romani

Premierul Ludovic Orban afirma ca negationisti exista nu doar in Romania, ci pare o campanie gandita intr-un laborator si lansata de pe diferiti suporti nationali in tarile europene. Premierul sustine ca scopul acestor campanii este sa determine populatia sa nu respecte regulile, iar guvernele sa impuna noi restrictii.

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

Ludovic Orban, despre PMP: Nu exista negocieri esuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul ca PMP nu a fost cooptat in aliante cu USR, ca nu exista negocieri esuate si ca liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formatiunea condusa de Eugen Tomac in consiliile judetene si locale, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest politicianst si electoral care nu are in spate niciun fel de motivatie solida (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban acuza PSD ca face un gest politicianst, fara vreo motivatie solida, prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului liberal, in acest context in care Romania se confrunta.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura promisa de PSD: Arata iresponsabilitatea acestui partid. Guvernul si-a facut datoria fata de Romania cu varf si indesat, iar PNL e gata sa castige si localele, si generalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca motiunea de cenzura promisa de PSD arata iresponsabilitatea acestui partid. PNL, spune prim-ministrul, este pregatit sa castige alegerile locale si parlamentare, du.

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de.

Ludovic Orban spune ca pandemia de COVID-19 nu a lasat prea multa lume fara locuri de munca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca, potrivit datelor din REVISAL, la data de 20 iulie, raportat la 1 ianuarie 2020, numarul de angajati cu contracte de munca a fost mai mic cu doar 648. Orban, invitat la B1TV, a spus ca stirile care vorbesc de sute de mii de locuri de munca pierdute ar trebui fundamentate mai bine.

Ludovic Orban: in aproape nicio alta tara nu cresc veniturile in aceasta perioada. Noi majoram alocatiile cu 20%, ajungand sa se dubleze in iulie 2022, si pensiile cu minim 10% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, sambata, noi precizari cu privire la majorarile de pensii si alocatii din Romania, ocazie cu care a sustinut ca demersul vine in contrast cu trendul global, avand in vedere.

Premierul Ludovic Orban: Digitalizarea e o prioritate absoluta pentru Guvern. Ne dorim ca oamenii sa isi rezolve problemele online, nu la ghiseu

Premierul Ludovic Orban a subliniat, in cadrul evenimentuluiRomanian Information Day, ca digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare sunt importante.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )