Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pro TV primeste cea mai grea lovitura. Vestea de ultima ora: ce intampla si cu o vedeta a postului

Playtech Playtech,
Pro TV primeste cea mai grea lovitura. Vestea de ultima ora: ce intampla si cu o vedeta a postului

E panica in televiziunea din Pache Protopopescu. Filmarile pentru serialul Vlad, unul dintre cele mai indragite seriale, au fost sistate din cauza unor suspiciuni de coronavirus. Pro TV primeste cea mai grea lovitura Astfel, printre cei care ar fi fost depistati pozitiv s-ar numara si actorul principal din Vlad. Conform cancan. ro, filmarile noului sezon al . continuă pe Playtech

Calin Popescu Tariceanu a primit cea mai neasteptata oferta. Partidul care l-a vrut pe liste

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, dupa sedinta Comitetului Public al PSD, ca sefii grupului sau politic au hotarat sa nu faca aliante cu alte formatiuni politice la alegerile parlamentare, o premiera pentru social-democrati. El a mentionat insa ca, dupa locale, vor fi negociate aliante cu Pro Romania in consiliile locale si judetene. Ciolacu .

VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman.

Cea mai buna mamaliga cu branza si smantana. Care e secretul acestei retete

Exista vreun fel de mancare mai romanesc decat mamaliga? Cu toate ca nu suntem singura tara din lume ce o prepara, trebuie sa recunoastem ca este produsul ce ne face mereu sa ne simtim ca acasa, oriunde am fi. Urmand instructiunile din reteta prezentata mai jos, vei putea savura cea mai gustoasa mamaliga cu branza .

Cea mai scazuta temperatura de la inceputul toamnei, inregistrata la Miercurea Ciuc. Cat a coborat mercurul in termometre la polul frigului - FOTO

Mercurul termometrelor a scazut, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 2,9 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata la nivel national, potrivit site-ului Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cum arata acum si ce face la 19 ani, cea mai frumoasa fetita din lume. Nu mai e blonda si nu ai fi zis ca va arata asa la adolescenta

Cand avea 4 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa fetita din lume, gratie acestei fotografii, care a facut inconjurul lumii. Se intampla in 2005 si a fost remarcata gratie unei defilari pentru Jean Paul Gaultier.

Simona Halep, veste excelenta inainte de Roland Garros. Cea mai periculoasa adversara este out

Simona Halep a primit o veste excelenta, chiar inainte de Roland Garos. A scapat de una dintre cele mai periculoase adversare. Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei editii a US Open, nu va participa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, din cauza .

Ford investeste 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai moderna fabrica

Producatorul auto american Ford Motor va construi cea mai moderna fabrica a sa, unde va fi produsa noua generatie a camionetei F-150 cu ajutorul robotilor, dupa o investitie de 700 de milioane de dolari, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres.

Citu, dupa votul pentru cresterea pensiilor: PSD trebuie sa dispara, aceasta e cea mai clara dovada ca nu se lasa pana nu arunca Romania in aer

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a reactionat dur dupa votul de miercuri din Parlament si spune ca PSD trebuie sa dispara, iar votul este cea mai clara dovada ca nu se lasa pana nu arunca Romania in aer.

Cea mai buna planta pe care trebuie s-o ai in casa. Este perfecta pentru respiratie

Este frumoasa, usor de ingrijit si o gura de aer curat pentru sanatate. Aceasta este planta pe care toata lumea ar trebui sa o aiba in casa. Planta ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din casa. Este recunoscuta pentru capacitatea de a curata aerul din incapere Cunoscuta sub denumirile de voalul miresei, planta paianjen, crinul .

Cea mai importanta componenta din computerul tau tocmai a devenit mai buna

Cand mi-am facut primul calculator asa cum am vrut, cei mai multi mi-au spus ca orice ar fi sa nu ma zgarcesc la placa video. Asta era acum mai bine de un deceniu. in 2020, Nvidia, cel mai mare producator de placi grafice, a anuntat un model nou. Dar acum nu mai e vorba doar de jocuri video.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )