Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ford investeste 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai moderna fabrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ford investeste 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai moderna fabrica

Producatorul auto american Ford Motor va construi cea mai moderna fabrica a sa, unde va fi produsa noua generatie a camionetei F-150 cu ajutorul robotilor, dupa o investitie de 700 de milioane de dolari, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite. Despagubire de 12 milioane de dolari pentru familia unei tinere de culoare ucise de politie

Orasul Louisville, din statul american Kentucky, va despagubi cu 12 milioane de dolari familia Breonnei Taylor, o tanara afro-americana ucisa in propria casa in cursul unei interventii a politiei.

Fond de 1 miliard dolari pentru startup-uri IT, lansat de un investitor al Facebook, Instagram, LinkedIn

Compania americana de investitii Greylock Partners, unul dintre primii investitori in companii ca Facebook, Instagram, LinkedIn, Airbnb, Dropbox si Coinbase, a lansat un nou fond de investitii, de 1 miliard de dolari, pentru finantarea unor startup-uri IT.

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Mirajul investitiilor uriase in startup-uri: Antreprenor american retinut sub acuzatia ca a umflat veniturile companiei, pentru a atrage 123 milioane dolari. Suntem socati

Un antreprenor american, fondator al unui startup de prevenire a fraudelor in tranzactiile pe internet, a fost retinut, joi, in statul american Nevada, fiind acuzat de procurorii americani si agentii FBI ca ar fi umflat veniturile firmei cu sume inexistente si ca a convins astfel investitorii sa acorde companiei sale o finantare de 123 de milioane de dolari.

Aplicatie revolutionara care detecteaza prezenta COVID-19 in aer: Guvernul canadian aloca 2 miliarde de dolari pentru implementarea in scoli si in alte institutii

O companie publica canadiana a lansat BioCloud, o tehnologiemontata pe perete care detecteaza prezenta COVID-19 in aer si declanseaza un sistem de alerta pentru a furniza notificari in timp real despre.

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

Noi finantari de 55 milioane euro, pentru startup-uri europene de tehnologii medicale

Startup-urile europene de tehnologii in domeniul sanatatii health tech) vor putea obtine noi finantari de capital de risc, printr-un fond de investitii de 55 de milioane de euro lansat recent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )