Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce refuza, de fapt, sa faca vaccinul anti-Covid-19: Se moare in spitale

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce refuza, de fapt, sa faca vaccinul anti-Covid-19: Se moare in spitale

Senatoarea AUR a vorbit in cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmand care este pozitia sa in raport cu serul mult asteptat de toata omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atat ea, cat si familia sa. in plus, Diana Sosoaca considera ca singura persoana care conduce tara pe . continuă pe Playtech

Viermii pe care Europa ii va manca in curand. Mihaela Bilic rupe tacerea: ce contin, de fapt

Printr-o directiva a UE, recent s-a dat unda verde viermilor de faina ca sursa sigura de hrana umana. Conform acesteia vom putea consuma viermii de faina intregi, uscati sau ca faina. Odata ce a fost ratificata aceasta decizie de catre Comisia Europeana, pot fi pusi in vanzare. Viermii de faina, sau o noua sursa de .

Diana Sosoaca, la Sinteza Zilei: Nu ma voi vaccina, sunt un om sanatos. Acest vaccin este un experiment. Atac si la Raed Arafat

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a vorbit la Antena 3 despre vaccinul anti-COVID, spunand ca nici ea, nici familia ei nu se vor vaccina, pentru ca serul aflat acum pe piata este pus sub experiment pana in 2023 si companiile producatoare nu isi asuma responsabilitatea in cazul aparitiei efectelor adverse.

Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie. Mihai Traistariu rupe tacerea

Anul 2020 a fost ireal de greu pentru toata lumea, exceptie facand cei cu bani. in Romania, printre cei afectati se numara si artistii. Acum, Mihai Traistariu rupe tacerea despre situatiile financiare ale multor colegi de breasla. Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie, veti afla in randurile ce urmeaza. Artistii din .

Burlacul 2021. Andi Constantin rupe tacerea: ce cauta la o iubita, de fapt

Andi Constantin este protagonistul celui de-al saselea sezon al emisiunii Burlacul 2021. Cea mai indragita ispita masculina de la Insula Iubirii a facut dezvaluiri despre ce cauta la o iubita, mentinand ca spera ca noua provocare din viata sa sa ii aduca sortita. Plec la drum cu gandul sa ma insor. Andi Constantin este Burlacul .

Diana Sosoaca se teme pentru viata ei. Decizia socanta pe care a luat-o

Diana Sosoaca socheaza din nou majoritatea romanilor cu o cerere la care nimeni nu s-ar fi gandit. Ce doreste senatorul formatiunii AUR? Decizia surprinzatoare are legatura cu propria viata pentru care se teme. Diana Sosoaca, cerere socanta. Senatorul AUR se teme pentru viata ei Senatorul AUR a anuntat in cadrul unei interventii la Romania TV .

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, atacata dur de Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o extrem de dur pe senatoarea AUR Diana Sosoaca. Acesta a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

Diana Sosoaca, la un pas sa paraseasca Romania pentru un job important

Intr-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, senatoarea AUR Diana Sosoaca a dezvaluit detalii mai putin cunoscute despre viata personala. Avocata a vorbit despre originile sale, de familie, dar si despre faptul ca a fost la un pas sa paraseasca Romania pentru o perioada lunga de timp.

Senatoarea Diana Sosoaca vrea sa ceara permis de port-arma intrucat se simte amenintata

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a declarat la un post de televiziune ca vrea sa ceara permis de port-ar.

Diana Sosoaca vrea sa-si cumpere arma. Cum si-a dat seama senatoarea AUR ca are viata in pericol

Diana Sosoaca vrea sa obtina permis port-arma pentru a se apara, deoarece cred ca viata ii este pusa in pericol. Senatoarea AUR sustine ca in urma cu un an era urmarita pas cu pas de persoane necunoscute care o asteptau la locuinta sa si apoi mergeau cu ea peste tot.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )