Libnet.ro
UNICEF

06:30

Este oficial! Raed Arafat rupe tacerea. Unde vor fi tratati pacientii infectati cu COVID-19 in lipsa locurilor la ATI

Playtech Playtech,
Este oficial! Raed Arafat rupe tacerea. Unde vor fi tratati pacientii infectati cu COVID-19 in lipsa locurilor la ATI

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de Guvern de joi, ca se va incerca suplimentarea numarului de ventilatoare in unitatile de Primiri Urgente. Acest lucru are in vedere tratarea pacientilor care au nevoie urgenta de oxigen, pana cand acestia vor avea sansa la un loc in ATI. O noua . continuă pe Playtech

Adelina Pestritu rupe tacerea. Ce a recunoscut dupa ce s-a zvonit ca e gravida din nou

Adelina Pestritu si familia sa au plecat in vacanta, iar fanii nu au putut sa nu-i observe burtica. Dar bruneta si-a anuntat urmaritorii ca este gravida. Adelina Pestritu rupe tacerea Fara doar si poate, Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite vedete de la noi din tara. Recent, frumoasa bruneta a plecat in vacanta .

Proiect de OUG: 200 de medici care au terminat rezidentialul vor fi distribuiti catre spitale Raed Arafat: Ulterior, vor putea sa aleaga posturile unde vor sa mearga, fara concurs (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a popus joi, in debutul sedintei de Guvern, in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta care prevede suplimentarea personalului.

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

Raed Arafat, despre deconectarea pacientilor pe moarte, aflati in ATI: Este medicina de dezastru Solutia este cresterea numarului de locuri

In timpul serii de marti, secretarul de stat Raed Arafat a explicat ca o solutie nu este decuplarea pacientilor aflati pe moarte, in ATI, ci cresterea numarului de locuri. in Italia, a fost o varianta.

Un medic de la Colentina rupe tacerea. Cu ce medicament s-a tratat el de covid

Nu sunt date finalizate legate de actiunea unui medicament in aceasta boala, iar asta pentru ca ne confruntam cu un virus nou, pe care specialistii inca il studiaza. Se cauta un tratament eficient, dar, pana atunci, medicii incearca cu Remdesivir, plasma sau vitamina C. Acum, un medic de la Spitalul Colentina din Bucuresti a vorbit .

Raed Arafat, despre spitalele aproape de colaps, din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19: 255 de localitatiau depasitrata de incidenta de 3 la mie si alte22 de municipii si 15 oraseau peste 3

Raed Arafat a explicat, marti seara, in cadrul unei emisiuni de la Digi24, cat de grava este criza sanitara in Romania, in acest moment,si, in consecinta, spitalele abia mai fac fata din cauza.

Raed Arafat, lista localitatilor aflate in scenariul rosu: 22 de municipii si 15 orase au rata de incidenta peste 3 la mie

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca 22 de municipii si 15 orase din Romania au trecut de pragul de 3 la mie, rata de incidenta a cazurilor de coronavirus. Arafat a evidentiat faptul ca numarul in continua crestere a cazurilor pozitive poate amplifica presiunea la care spitalele sunt supuse in acest moment, cand abia mai fac fata.

Ce se va intampla daca Bucurestiul ajunge la o rata de incidenta COVID de 4 la 1.000 de locuitori. Explicatiile dr. Raed Arafat

Romania inregistreaza zi de zi tot mai multe cazuri noi de COVID-19, inregistrand recorduri negative, iar Capitala a atins rata de incidenta de 3 la mia de locuitori, astfel ca medicul Raed Arafat a vobit, in acest context, ce se va intampla in Bucuresti daca s-ar depasi pragul de 4 la mia de locuitori.

Raed Arafat, replica dura pentru primul medic care a dezvaluit ca trebuie sa aleaga pe cine duce la Terapie Intensiva. Ce i-a transmis seful DSU

Pandemia de COVID-19 a creat disperare in randul medicilor si al autoritatile. Indiferent de perspectiva din care sunt privite lucrurile, misiunea fiecaruia a devenit tot mai dificila si mai greu de gestionat. Asa se explica faptul ca, recent, sefa UPU Ploiesti a dezvaluit cosmarul cu care se lupta medicii de la Spitalul Judetean Ploiesti din .

Este oficial! Cati bani vor primi pacientii care au aceasta boala si se trateaza acasa

Vesti noi de la Guvern! La cererea Ministerului Sanatatii, pacientii care sufera de o boala destul de des intalnita, dar care aleg sa se trateze acasa, vor primi o indemnizatie lunara pentru hrana. Motivul acestei hotarari este aceea de a-i stimula pe bolnavi sa-si urmeze tratamentul cu strictete. Cine va beneficia de ajutor din partea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )