Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce se va intampla daca Bucurestiul ajunge la o rata de incidenta COVID de 4 la 1.000 de locuitori. Explicatiile dr. Raed Arafat

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla daca Bucurestiul ajunge la o rata de incidenta COVID de 4 la 1.000 de locuitori. Explicatiile dr. Raed Arafat

Romania inregistreaza zi de zi tot mai multe cazuri noi de COVID-19, inregistrand recorduri negative, iar Capitala a atins rata de incidenta de 3 la mia de locuitori, astfel ca medicul Raed Arafat a vobit, in acest context, ce se va intampla in Bucuresti daca s-ar depasi pragul de 4 la mia de locuitori. continuă pe Antena3

Autoritatile, in alerta: 2,16, rata de incidenta COVID-19, raportata la Slobozia. Ce trebuie sa faca ialomitenii

Situatia pandemica in orasul nostru este din ce in ce mai grava si este momentul ca noi toti sa fim responsabili si sa ne protejam, atat pe noi, cat si pe ceilalti. Acesta este mesajul transmis de catre autoritatile din Slobozia dupa ce rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 a fost in municipiu, in urma cu doua zile, de 2,16 la mia de locuitori.

Ce se intampla daca lasi ceapa zdrobita pe blatul din bucatarie. Efectele sunt uimitoare

Ceapa nu te face numai sa plangi atunci cand o tai, ea te mai poate ajuta si in alte situatii. Iata, asadar, ce se intampla daca o lasi zdrobita in bucatarie. Ce se intampla daca lasi ceapa zdrobita pe blatul din bucatarie Dar pana la ceapa, sa vorbim despre amestecul de sare cu bicarbonat, cel .

Atentie, soferi! Ce se intampla daca ai o sticla la roata masinii. Ce trebuie sa faci, imediat

Soferii trebuie sa aiba mare grija la acest detaliu! Ce se intampla daca vezi in oglinda masinii o stcila la roata? Acesta este un truc bine stiut de hoti. Cum reusesc imediat sa te fure? Multi nu s-ar fi gandit la asta. Soferii care si-au luat de curand carnetul trebuie sa fie mai atenti la .

Ce se intampla daca bei bere in fiecare zi. Romanii vor avea o surpriza neplacuta

Cand spui bere, mai nou, te gandesti ca-i aliment cu multe calorii. Si da, ai putea sa spui asta. Printre romani aceasta bautura este la fel de populara ca si fotbalul. Cand spui cuvintele bere si roman laolalta, e clar ca spui cantitati mari. Romanii trebuie sa stie despre bere ca este daunatoare Se crede .

Unde nu trebuie sa-ti faci vreodata un tatuaj. Ce se intampla daca faci aceste greseli

In ultimii ani, tatuajele au devenit extrem de populare, iar statisticile arata ca 43% dintre persoane isi fac tatuaje pentru a-i onora pe cei dragi, iar 37% pentru stil. Unde nu trebuie sa-ti faci vreodata un tatuaj Cu toate acestea, medicii si tatuatorii sustin ca exista si unele locuri care nu sunt ideale de a .

Ce se intampla daca tii ceapa taiata in frigider, de fapt. Mitul a fost demolat de specialisti

Unele fructe si legume nu se depoziteaza in frigider, pentru a nu se altera. Nu se incadreaza si ceapa. Potrivit unui cercetator din Canada, nimic din compozitia acestei legume nu o face susceptibila de a atrage bacterii mai mult decat orice alta leguma proaspata. Tinem ceapa taiata in frigider sau nu? Mitul, demontat de specialisti .

Record de 8,41 al incidentei COVID! Localitatea Fantanele din Constanta, in carantina de urgenta

Localitatea Fantanele, din Constanta, a intrat de joi dupa-amiaza in carantina, din cauza ratei mari a incidentei cumulate a cazurilor COVID, a anuntat Prefectura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )