Libnet.ro
UNICEF

19:45

Medic infectionist, avertisment de ultima ora. La ce epricole sunt expusi, de fapt, pacientii vindecati de COVID-19

Playtech Playtech,
Medic infectionist, avertisment de ultima ora. La ce epricole sunt expusi, de fapt, pacientii vindecati de COVID-19

Medicii vin cu informatii noi ingrijoratoare. Potrivit noilor studii, noul coronavirus nu dispare din organism chiar daca pacientii s-au vindecat. Dn pacate, infectia se poate reactiva, insa pacientul va avea cateva avantaje fata de o persoana nou infectata. O reinfectie poate fi posibila dupa un anumit interval de timp Veste proasta pentru persoanele care s-au . continuă pe Playtech

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Ultima ora. Ministrul Muncii, anunt neasteptat despre pensii. Cu cat se vor majora de la 1 septembrie: Este o obligatie

Violeta Alexandru, minstrul Muncii si Protectiei Sociale a declarat in cursul zilei de luni ca vor creste pensiile garantat. Aceasta a evitat sa mentioneze si procentul majorarii, argumentand ca exista mai multe scenarii in acest sens. Vor creste pensiile in pofida situatiei generata de pandemie Violeta Alexandru se arata mai increzatoare ca niciodata vizavi de .

Simona Halep, decizie de ultima ora! Va participa la US Open si este cap de serie numarul 1!

Decizie de ultim moment a Simonei Halep. Cu doar jumatate de ora inainte de inchiderea inscrierilor pentru US Open, romanca a anuntat ca va merge la New York. Planul initial al Simonei era sa nu calatoreasca in SUA, din dorinta de a evita carantina la revenirea in Europa. in cele din urma, fostul lider mondial .

Simona Halep primeste o veste foarte proasta, chiar de la Ion Tiriac! Anunt de ultima ora al miliardarului

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa decizia de a nu face deplasarea la Palermo. Astfel, primul turneu al romancei ar urma sa fie la Praga, incepand cu 10 august. in plus, fostul lider mondial a decis sa nu participe la Western & Southern Open, turneu de categorie Premier 5. Halep nu vrea .

Medic pneumolog, avertisment dur: Coronavirusul a devenit mai agresiv, probabil a suferit mutatii

Avertisment dur facut de medicii romani care se lupta de cinci luni cu coronavirusul. Nicoleta Birca, sefa sectiei de Pneumologie a Spitalului Judetean din Buzau, sustine ca virusuleste din ce in.

Anunt de ULTIMA ORA de la INSP! De luni, cei care vin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )