Libnet.ro
UNICEF

08:00

Anunt de ULTIMA ORA de la INSP! De luni, cei care vin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile

Antena3 Antena3,
Anunt de ULTIMA ORA de la INSP! De luni, cei care vin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile. continuă pe Antena3

Simona Halep primeste o veste foarte proasta, chiar de la Ion Tiriac! Anunt de ultima ora al miliardarului

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa decizia de a nu face deplasarea la Palermo. Astfel, primul turneu al romancei ar urma sa fie la Praga, incepand cu 10 august. in plus, fostul lider mondial a decis sa nu participe la Western & Southern Open, turneu de categorie Premier 5. Halep nu vrea .

Cele 41 de tari din zona galbena: Persoanele care vin in Romania din aceste tari vor fi bagate in carantina

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Persoanele care provin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile, odata cu revenirea pe teritoriul Romaniei.

Ultima ora. Ramona, femeia care si-a pierdut fetita si sotul in accidentul produs de un sinucigas, vrea sa iasa din spital pentru a participa la inmormantarea celor doi

Durere fara margini intr-o familie din Motru, dupa ce marti dimineata, un sinucigas a rapit o parte din membrii acesteia. Singura supravietuitoare a fost Ramona, o mama si o sotie ramasa cu inima impietrita de tristete, dupa ce si-a pierdut fetita si sotul. Dupa aflarea tragediei, femeia le-a cerut permisiunea medicilor sa iasa din spital, .

Miscare de ultima ora a PSD inainte de alegeri. Cine revine la varful partidului - surse

Miscare de ultima ora a Partidului Social Democrat inaintea alegerilor. Vasile Dancu revine in garnitura de conducere a PSD, urmand sa fie direct numit presedinte al Consiliului National. Membrii Comitetului Executiv se reunesc la aceasta ora si pentru a discuta alegerea candidatilor pentru alegerile locale.

Absolut socant! Ce risca cei care nu se spala pe dinti - Studiu facut timp de 20 de ani!

Mai multi cercetatori britanici au facut timp de 20 de ani un studiu pentru a aratat ce risca cei care nu se spala pe dinti. Va amintim ca cei mai multi romani cumpara o periuta o data la 2-3 ani.

Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru cei care nu respecta regulile COVID-10: Trebuie sa fii tampit, ticalos si criminal!

Cristian Tudor Popescu a afirmat, vineri, ca cetatenii sunt principalii vinovati pentru numarul de cazuri care creste de la o zi la alta. Jurnalistul i-a atacat in mod special pe cei care nu vor sa poarte masca de protectie, despre care spune ca au un discernamant foarte redus.

Florin Citu, anunt de ultima ora despre pensii: Este cea mai mare suma pe care au primit-o pensionarii vreodata

Florin Citu a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum cere legea, dar esalonat. Potrivit ministrului de Finante, procentul de majorare a pensiilor in perioada urmatoare va fi stabilit de Executiv si va fi strict o decizie politica.

Florin Citu, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, vineri, ca se asteapta ca Romania sa nu aiba o recesiune tehnica, adica doua trimestre negative consecutive. Potrivit acestuia, trimestrul doi va fi singurul din acest an cu contractie economica, in timp ce celelalte vor avea crestere economica pozitiva.

Liga 1 ramane la sistemul cu 14 echipe. Anunt de ultima ora

Adunarea Generala a LPF de joi, 30 iulie, nu va aduce schimbarea sistemului competitional in Liga 1, asa cum exista mai multe voci in aceasta directie.

Raed Arafat, analiza de ultima ora in criza COVID: Asimptomaticii transmit boala!

Au fost peste 1000 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Un numar care noua ne atrage atentia, pentru ca asta inseamna automat ca dupa o perioada creste si numarul cazurilor de terapie intensiva, a zis Raed Arafat, duminica seara, la Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )