Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cu cine se iubeste Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: M-a luat valul! E cel mai nou cuplu din showbiz

Playtech Playtech,
Cu cine se iubeste Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: M-a luat valul! E cel mai nou cuplu din showbiz

Una dintre cele mai senzuale concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, Ana Maria Lintaru, , si-a gasit, in sfarsit, sufletul pereche. Culmea, tanarul cu pricina, prezentat public deja, este fratele unei alte celebritati de la noi. Cu cine se iubeste Ana Maria de la Puterea Dragostei Frumoasa, blonda si naturala din cap pana-n picioare, Ana Maria . continuă pe Playtech

Ella de Puterea Dragostei are probleme mari de sanatate. Prin ce clipe dificile trece

Momente grele pentru Ella! Fosta concurenta de la Puterea Dragostei are probleme de sanatate. Cu ce se confrunta bruneta acum si cine ii este alaturi. Puterea Dragostei: Ella are probleme de sanatate! Cunoscuta fosta concurenta de la Puterea Dragostei se confrunta cu cateva probleme de sanatate. Tanara a reusit sa se faca remarcata in sezonul .

Ramona, acuzatii la adresa Monei de la Puterea Dragostei. Cum a reusit sa o faca de ras, in public

Ramona, fosta concurenta a emisiunii Puterea Dragostei din sezonul 2, nu are deloc cuvinte frumoase despre actualele concurente ale show-ului. De altfel, ea a fost una dintre cele mai iubite concurente din emsiune, desi in lunile petrecute in show nu si-a putut gasi perechea. Ramona, acuzatii la adresa Monei de la Puterea Dragostei in plus, .

Livian, umilit de Catalin de la Puterea Dragostei. I-a dat lovitura fatala, din cateva cuvinte. Fanii s-au enervat

Scandal de zile mari intre concurentii emisiunii de pe Kanal D. Livian, umilit de Catalin de la Puterea Dragostei. Fanii s-au enervat imediat. Iata ce s-a intamplat intre cei doi! Livian, umilit de Catalin de la Puterea Dragostei Catalin Nitescu este pus iar pe scandal! Desi nu este prima oara cand fostul concurent de la .

Andreea Mantea, data afara de la Puterea Dragostei! Abia acum s-a aflat adevarul: ce le facea colegilor din Turcia

Puterea Dragostei, noul show matrimonial de la Kanal D, a venit cu o schimbare majora, Astfel, la carma emisiunii a fost pusa Cristina Dorobantu, dupa ce Andreea Mantea a renuntat la acest proiect pentru a se dedica mai mult copilului. Andreea Mantea, data afara de la Puterea Dragostei! Desi a renuntat sa mai prezinte aceasta .

Marius de la Puterea Dragostei e devastat! A aflat diagnosticul nemilos: Tumora pe creier

Fericirea fara margini a lui Marius de la Puterea Dragostei a luat sfarsit. Acesta este devastat de diagnosticul nemilos auzit de medici. Fanii il spirija si se roaga pentru sanatatea unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai. Clipe dureroase pentru Marius de la Puterea Dragostei Fericirea lui Marius in urma logodnei sale cu Andreea .

Vedeta de la Puterea Dragostei a agatat-o pe o blonda la plaja. Ce s-a intamplat

Unul dintre cei mai controversati barbati de la Puterea Dragostei a fost surprins in ipostaze incredibile. Vedeta de la Kanal D a agatat o blonda pe plaja, semn ca nu si-a pierdut abilitatile de cuceritor. Un fost concurent de la Puterea Dragostei a agatat o domnisoara pe litoral Hamude Dawoud, caci despre el este vorba, .

S-au mutat impreuna! Ce fosti concurenti de la Puterea Dragostei au reluat relatia de iubire

Incurcate sunt itele iubirii. Se pare ca Andra de la Puterea Dragostei s-a mutat din nou cu iubitul ei, dar ce a gasit frumoasa concurenta in apartamentul unde au stat si inainte? Andra Volos si Bogdan Mocanu, din nou impreuna Iata ca Andra Volos si Bogdan s-au impacat si s-au mutat din nou impreuna. De .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )