Libnet.ro
UNICEF

15:30

Andreea Mantea, data afara de la Puterea Dragostei! Abia acum s-a aflat adevarul: ce le facea colegilor din Turcia

Playtech Playtech,
Andreea Mantea, data afara de la Puterea Dragostei! Abia acum s-a aflat adevarul: ce le facea colegilor din Turcia

Puterea Dragostei, noul show matrimonial de la Kanal D, a venit cu o schimbare majora, Astfel, la carma emisiunii a fost pusa Cristina Dorobantu, dupa ce Andreea Mantea a renuntat la acest proiect pentru a se dedica mai mult copilului. Andreea Mantea, data afara de la Puterea Dragostei! Desi a renuntat sa mai prezinte aceasta . continuă pe Playtech

Marius de la Puterea Dragostei e devastat! A aflat diagnosticul nemilos: Tumora pe creier

Fericirea fara margini a lui Marius de la Puterea Dragostei a luat sfarsit. Acesta este devastat de diagnosticul nemilos auzit de medici. Fanii il spirija si se roaga pentru sanatatea unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai. Clipe dureroase pentru Marius de la Puterea Dragostei Fericirea lui Marius in urma logodnei sale cu Andreea .

Ella de Puterea Dragostei are probleme mari de sanatate. Prin ce clipe dificile trece

Momente grele pentru Ella! Fosta concurenta de la Puterea Dragostei are probleme de sanatate. Cu ce se confrunta bruneta acum si cine ii este alaturi. Puterea Dragostei: Ella are probleme de sanatate! Cunoscuta fosta concurenta de la Puterea Dragostei se confrunta cu cateva probleme de sanatate. Tanara a reusit sa se faca remarcata in sezonul .

Mariana de la Puterea Dragostei, iubire cu un milionar roman. A spus tot

Mariana de la Puterea Dragostei a fost curtata de un barbat la care multe alte colege din emisiune ar fi ravnit. Moldoveanca de peste Prut a vorbit despre acel episod din viata sa. Puterea Dragostei: Mariana Susarenco, curtata de un milionar Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a recunoscut cine este barbatul care ii face .

Scandal fara precedent la Puterea Dragostei. Roxana, acuzatii neasteptate

Roxana revine cu acuzatii dure! Cunoscuta concurenta de la Puterea Dragostei acduce dezvaluiri neasteptate. Desi a plecat din show, insista sa ramana in atentia fanilor emisiunii. Roxana de la Puterea Dragostei, acuzatii dure. Ce spune despre o alta concurenta? Roxana a devenit cunoscuta odata cu participarea la Puterea Dragostei. Aceasta a socat pe toata lumea, .

Vedeta de la Puterea Dragostei a agatat-o pe o blonda la plaja. Ce s-a intamplat

Unul dintre cei mai controversati barbati de la Puterea Dragostei a fost surprins in ipostaze incredibile. Vedeta de la Kanal D a agatat o blonda pe plaja, semn ca nu si-a pierdut abilitatile de cuceritor. Un fost concurent de la Puterea Dragostei a agatat o domnisoara pe litoral Hamude Dawoud, caci despre el este vorba, .

S-au mutat impreuna! Ce fosti concurenti de la Puterea Dragostei au reluat relatia de iubire

Incurcate sunt itele iubirii. Se pare ca Andra de la Puterea Dragostei s-a mutat din nou cu iubitul ei, dar ce a gasit frumoasa concurenta in apartamentul unde au stat si inainte? Andra Volos si Bogdan Mocanu, din nou impreuna Iata ca Andra Volos si Bogdan s-au impacat si s-au mutat din nou impreuna. De .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )