Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se intampla, de fapt, intre Lidia Buble si Costi Ionita. Artista a dezvaluit tot

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, intre Lidia Buble si Costi Ionita. Artista a dezvaluit tot

In urma zvonurilor aparute aparute in ultima perioada conform carora Lidia Buble si Costi Ionita ar forma un cuplu, Lidia Buble a decis sa dea cartile pe fata si sa spuna adevarul. Ce se intampla, de fapt, intre Lidia Buble si Costi Ionita Astfel, Lidia Buble si Costi Ionita au fost surprinsi in timp ce . continuă pe Playtech

Dezvaluiri neasteptate de la X Factor. Ce se intampla, de fapt, intre Delia si Loredana

Noi detalii din culisele X Factor! Delia spune totul despre relatia ei cu Loredana. Cum se inteleg in cadrul emisiunii cele doua vedete, acum ca fac parte din acelasi juriu. Ce se intampla acum intre Delia si Loredana Mult timp s-a speculat ca ar exista o rivalitate mai veche intre Delia si Loredana. Acum, la .

Ce se intampla, de fapt, intre George Pian si Jador. Rasturnare de situatie in scandalul dintre cei doi

Amenintarile lui George Pian, varul lui Emi Florin Mototolea, fostul lider al clanului Duduianu, nu se mai termina. Barbatul are un plan secret de razbunare. Conflictul ar fi izbucnit din cauza Youtube-ului. George Pian si Jador, scandal din cauza trendingului de pe Youtube. Au ajuns la pace? Conflictul dintre George Pian si Jador ar fi .

Liviu Guta il face praf pe Costi Ionita! Ce acuzatii grave ii aduce: Fura VIDEO

Liviu Guta nu mai suporta nedreptatile si revine in spatiul public alaturi de dezvaluiri incendiare despre unii colegi de breasla! Cunoscutul manelist aduce acuzatii extrem de dure in dreptul lui Costi Ionita, care de o scurta vreme este pe val in topurile muzicale. Liviu Guta, auzatii dure catre Costi Ionita Razoi intre doi grei din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )