Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Guta il face praf pe Costi Ionita! Ce acuzatii grave ii aduce: Fura VIDEO

Playtech Playtech,
Liviu Guta il face praf pe Costi Ionita! Ce acuzatii grave ii aduce: Fura VIDEO

Liviu Guta nu mai suporta nedreptatile si revine in spatiul public alaturi de dezvaluiri incendiare despre unii colegi de breasla! Cunoscutul manelist aduce acuzatii extrem de dure in dreptul lui Costi Ionita, care de o scurta vreme este pe val in topurile muzicale. Liviu Guta, auzatii dure catre Costi Ionita Razoi intre doi grei din . continuă pe Playtech

Liviu Guta, in razboi cu Costi Ionita: Nu ai voce, nu ai nimic

Liviu Guta si Costi Ionita se pare ca au intrat intr-un clinci dur. Totul a plecat de la declaratiile facute de Liviu pe contul sau de youtube. Totul ar fi inceput prin anii 2002, 2003, cand cei doi au avut o colaborare. Liviu Guta despre colaborarea cu Costi Ionita in 2002, Liviu Guta incepea o .

Mirel Radoi, acuzatii grave: ar fi lovit un motociclist cu masina. Ce a facut sotia lui

Lui Mirel Radoi i se aduc grave acuzatii, dupa ce actualul selectioner ar fi lovit un motociclist cu masina. Fostul fotbalist a fost salvat de sotia sa. Aceasta a depus marturie in favoarea acestuia, astfel Mirel Radoi scapand de acuzatii. Mirel Radoi, acuzat ca a dat cu masina pentru un motociclist. Cine l-a salvat pe .

EXCLUSIV Scandal amoros in lumea fotbalului. Fosta sotie a lui Daniel Pancu, acuzatii grave dupa ce fotbalistul ar fi divortat pentru amanta

Fosta sotie a lui Daniel Pancu nu poate accepta faptul ca acesta a fugit repede in bratele altei femei si este hotarata sa ii faca acestuia viata un cosmar. Si-au spus adio dupa jumatate de viata impreuna! S-au iubit timp de 22 ani de ani, insa relatia lor a fost, intotdeauna, una extrem de dificila, .

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan: Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi frate cu interlopi

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, lanseaza acuzatii dure la adresa lui Nicusor Dan, principalul adversar din campanie, despre care sustine ca s-ar face frate cu interlopii.

Ciolacu, acuzatii grave! Orban a platit transferurile la PNL prin Hotarare de Guvern, din banii Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut, marti, acuzatii socante la adresa sefului Guvernului. Acesta a declarat ca Ludovic Orban a platit transferurile la PNL prin Hotarare de Guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )