Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce costa o Dacia Duster mai mult in Romania decat in Franta sau Germania

Playtech Playtech,
De ce costa o Dacia Duster mai mult in Romania decat in Franta sau Germania

Dacia Duster se numara printre cele mai accesibile SUV-uri pe care le poti cumpara la nivel european. Totusi, e un model care costa mai mult in Germania si Franta decat in Romania. Dacia. continuă pe Playtech

MAI: Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker

Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker, dupa ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achizitie si furnizare, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI) intr-un comunicat.

Cum arata noua Dacia Duster, care va intra in dotarea Politiei (VIDEO + GALERIE FOTO)

Politia Romana va fi echipata cu masini noi. Este vorba despre mai multe unitati Dacia Duster si Logan. Saptamana trecuta, premierului Ludovic Orban i-au fost prezentate dotarile noilor modele la Centrul.

Ludovic Orban vorbeste despre necesitatea de a atrage investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, in cadrul dezbaterii Resetarea sistemului de sanatate: de la experienta din criza Covid, la reforma si modernizare, organizata de Curs de guvernare, despre necesitatea ca Romania sa atraga investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult. Primul ministru afirma ca va trebui sa folosim in mod inteligent resursele financiare, inclusiv banii europeni care urmeaza sa ajunga in Romania ca ajutor dupa pandemie.

Coronavirus |Spania relaxeaza si mai mult masurile, dar nu va redeschide granitele pentru turistii straini inainte de 1 iulie

Spania va relaxa si mai mult, de luni, masurile restrictive impuse pentru a stopa raspandirea noului coronavirus in cele doua orase principale ale sale, Madrid si Barcelona, dar nu va redeschide granitele.

Politistii vor primi noi masini de la Dacia. Duster, Logan si Dokker, in dotarea Politiei Romane

Politistii romani vor primi, in scurt timp, noi masini pentru patrulare si misiuni de la Dacia. Modelele Duster, Logan si Dokker vor intra in dotarea Politiei Romane, dupa un contract intre Ministerul de Interne si Groupe Renault Romania.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Virusul este inca in societate. incercam sa relaxam cat mai mult restrictiile, insa acum raspunderea revine fiecarui roman (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, asupra faptului ca noul coronavirus nu a disparut din societate, in ciuda masurilor de relaxare care au fost impuse in ultimele saptamani in Romania.

Italia: Medicii spun ca noul coronavirus a blocat spitalele si poate duce la mai multe decese decat pandemia 500 de mii de operatii amanate

Medicii italieni trag un semnal de alarma privind blocarea spitalelor de epidemia de coronavirus si spun ca exista riscul de a avea mai multe decese ca urmare a neasigurarii in conditii normale a actului medical decat decesele rezultate in urma pandemiei, potrivit Il Giornale. Presedintele asociatiei bolnavilor de cancer: Riscul ca ei sa moara s-a triplat in aceasta pandemie. Au fost externati peste noapte si trimisi acasa, la sute de kilometri, sa astepte Costurile carantinei cresc inegalitatile dintre generatii. Tinerii vor plati factura economica .

Recesiunea, confirmata la nivel mondial. Ce tara va pierde cel mai mult

Primul trimestru al anului 2020 a adus cea mai accentuata contractie a comertului cu marfuri din 2009 pana in prezent, fiind doar prima parte a povestii. Indicele Trade Momentum dezvoltat intern de catre Allianz indica faptul ca trimestrul 2 poate avea o contractie chiar si mai puternica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )