Libnet.ro
UNICEF

19:15

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Virusul este inca in societate. incercam sa relaxam cat mai mult restrictiile, insa acum raspunderea revine fiecarui roman (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Virusul este inca in societate. incercam sa relaxam cat mai mult restrictiile, insa acum raspunderea revine fiecarui roman (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, asupra faptului ca noul coronavirus nu a disparut din societate, in ciuda masurilor de relaxare care au fost impuse in ultimele saptamani in Romania. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Virusul este inca in societate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, azi, ca se vor lua in continuare masuri de relaxare a restrictiilor impuse de pandemie, dar avertizeaza ca virusul este in continuare prezent.

Iohannis: Am luat masuri de relaxare si vom lua in continuare, dar atrag atentia ca virusul este inca in societate

Autoritatile vor lua in continuare masuri de relaxare a restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, dar virusul este inca in societate, a afirmat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Fiti aliatii mei prin respectarea regulilor sanitare

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit elevilor, cu ocazia Zilei copilului, pentru eforturile extraordinare pe care le-au facut in ultimele luni si pentru modul in care s-au adaptat scolii online, rugandu-i se respecte in continuare regulile sanitare impuse de epidemia de coronavirus.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: Stiu cat de greu v-a fost in aceste luni. Ati facut eforturi extraordinare si v-ati adaptat scolii online (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, cu ocazia zilei de 1 iunie, un mesaj tuturor copiilor. Seful statului a declarat luni ca, in contextul epidemiei de coronavirus, copiii au facut eforturi extraordinare .

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Fiecare roman, acolo unde se afla, este un ambasador al traditiilor, culturii si obiceiurilor noastre, al creativitatii si al spiritului romanesc

Ultimele luni au pus o lume intreaga la incercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai multi romani s-au comportat exemplar, spune presedintele Klaus Iohannis duminica, de Ziua Romanilor de Pretutindeni, cand a.

KLAUS IOHANNIS: Legile justitiei trebuie reparate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca legile justitiei trebuie reparate si va avea conultari in avest sens, iar Guvernul va veni cu initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei.

Klaus Iohannis anunta ca urmeaza si alte masuri de relaxare: De acum raspunderea revine fiecarui roman

Klaus Iohannis a anuntat ca vor mai urma si alte masuri de relaxare a restrictiilor in perioada urmatoare.

Klaus Iohannis: Guvernul va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, modificate de PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Guvernul PNL va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, anuntand ca in.

Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale pe care le vom investi in beneficiul Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri o intalnire cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotrocnei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )