Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul care pregateste Dacia pentru 2021 vine cu surprize si pentru Ford la Craiova

Playtech Playtech,
Topul care pregateste Dacia pentru 2021 vine cu surprize si pentru Ford la Craiova

In ciuda tuturor dificultatilor din 2020, Dacia a reusit sa se mentina, cu cel putin un model, in atentia pietei vestice. Dar Ford incepe sa prinda avant. Cele mai mari asteptari de. continuă pe Playtech

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea e ireal

Carmen Harra a facut previziuni bune pentru anul 2021. Ce se va intampla cu omenirea este ireal. Dupa un an in care mapamondul s-a luptat cu virusul ucigas si ce a adus el, vestile pentru anul care a debutat sunt neasteptate. Carmen Harra, previziuni cutremuratoare pentru 2021. Ce ne asteapta in acest an, care va .

Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se ve intampla cu Donald Trump si cum va evolua pandemia de COVID-19 in toata lumea

Ca de fiecare data la inceput de an, apar previziunile clarvazatoarei Baba Vanga pentru anul care tocmai a inceput. Iar previziunile pentru 2021 sunt cel putin infricosatoare. Cea mai ciudata predictie a.

Nostradamus, profetii horror pentru 2021: razboaie, cipuri si un cutremur devastator

Care sunt previziunile geniilor pentru anul 2021? Profetii nu au vizualizat deloc intamplari bune. Care sunt lucrurile pe care au crezut acestia ca urmeaza sa le intampinam in Noul An? Profetii 2021. Previziunile sunt sumbre Nostradamus e unul din cei mai cunoscuti profeti din cati au existat vreodata. Acesta a lasat in urma lui si .

Anul 2021 vine cu o misiune grea pentru Guvern. Care sunt previziunile astrologului

Anul 2020 a fost marcat de pandemia de Covid-19 care a blocat o lume intreaga. Se pare ca nici noul an nu va incepe sub auspicii optimiste.

360 de grade cu Alina Badic. Previziuni astrale pentru 2021: Un an al schimbarii si al trezirii spirituale (VIDEO)

2021 este anul in care incepeum un nou capitol, un an nu doar al schimbarii, ci al unei noi constiinte, al trezirii spirituale, al riscurilor acolo unde nu exista fundament si al unei filozofii de.

Profetiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce aduce Noul An in intreaga lume si in Romania

Celebrul prezicator francez Nostradamus are in catrenele sale o serie de previziuni pentru anul 2021. Dupa ce acestea au fost analizate de experti, vestile nu sunt foarte bune. Anul care vine ar putea aduce o serie.

Profetiile lui Nostradamus pentru 2021: cutremure, foamente, soldati roboti...

Predictiile lui Nostradamus pentru 2021 nu sunt deloc incurajatoare, ba mai mult celebrul astrolog a prezis un an tulburator, catastrofal, apocaliptic.

Papa Francisc i-a criticat pe cei care au plecat in vacanta pentru a scapa de restrictiile anti-COVID-19

Papa Francisc i-a criticat duminica pe cei care au plecat in vacanta in strainatate pentru a scapa de restrictiile impuse pe timpul pandemiei de coronavirus, spunand ca acestia trebuiau sa dea dovada de o mai buna constientizare a suferintelor celorlalti, informeaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )