Libnet.ro
UNICEF

11:30

Profetiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce aduce Noul An in intreaga lume si in Romania

B1 B1,
Profetiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce aduce Noul An in intreaga lume si in Romania

Celebrul prezicator francez Nostradamus are in catrenele sale o serie de previziuni pentru anul 2021. Dupa ce acestea au fost analizate de experti, vestile nu sunt foarte bune. Anul care vine ar putea aduce o serie. continuă pe B1

NOSTRADAMUS: PROFETIILE SECOLULUI XXI, un documentar despre previziunile lui Nostradamus pentru secolul in care traim, vineri, de la ora 22, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza documentarul NOSTRADAMUS: PROFETIILE SECOLULUI XXI, vineri, 01 ianuarie, de la ora 22. B1 TV difuzeaza un documentar exceptional despre previziunile lui Nostradamus pentru secolul.

Minerva, previziuni pentru 2021. Schimbarea, belsugul si norocul in dragoste marcheaza noul an (VIDEO)

Minerva a discutat, in platoul B1 TV, despre shcimarile care vor avea loc in anul ce vine. 2021 se anunta mai bugat dar si mai bune pentru romani, iar industria ospitaliera ar urma sa isi revina dupa ce a fo.

Odata cu campania de vaccinare putem visa la distractie: Ce festivaluri si concerte sunt programate pentru 2021

Agentiile de booking si organizatorii de concerte au inceput sa anunte noi evenimente pentru vara anului viitor, in contextul in care pandemia e in continuare o problema actuala. Din fericire, a inceput campania de vaccinare si sunt semne ca lucrurile vor reveni la normal, sau la o forma mai light de normalitate, pana atunci. Ne uitam cu optimism la 2021 si va prezentam o lista cu evenimentele importante care au fost reprogramate.

Proiectul de buget pentru 2021 mizeaza pe un deficit de 7% din PIB

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca bugetul pe anul 2021 va fi construit cu un deficit de 7% .

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )