Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul taie un miliard de lei de la Educatie. Anuntul facut de premierul Dancila inainte de rectificarea bugetara

Playtech Playtech,
Guvernul taie un miliard de lei de la Educatie. Anuntul facut de premierul Dancila inainte de rectificarea bugetara

Guvernul Romaniei a adoptat, luni, rectificarea bugetara pentru anul 2019. Viorica Dancila a anuntat ca ministerul Educatiei va primi fonduri mai mari cu 42,4% decat anul trecut, insa a precizat ca reducerea de un miliard de lei vizeaza programul Merg la scoala, care nu a fost prevazut in programele finatate pana la finalul lui 2019. continuă pe Playtech

Dan Barna, dupa ce guvernul a taiat un miliard de lei de la Educatie: Este o politica intentionata pentru ca oamenii mai putin educati sunt vulnerabili si o masa de manevra a PSD

Liderul USR, Dan Barna, a scris luni, pe Facebook, ca educatia a fost si este subfinantata ani de zile printr-o politica intentionata, pentru ca oamenii mai putin educati sunt vulnerabili electoral, sunt masa de manevra a PSD de zeci de ani de zile.

E oficial! Anuntul facut de primarul Capitalei. Cand se va relua circulatia tramvaiului 41

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat cand se va relua circulatia tramvaiului 41. Anuntul a fost facut prin intermediul paginii sale de facebook, din care reiese ca in scurt timp bucurestenii vor putea calatori din nou cu acest mijloc de transport. Cand vor putea bucurestenii sa circule cu tramvaiul 41 Avand in vedere lucrarile care .

Rectificare bugetara: un miliard de lei mai putin la Educatie

Guvernul taie un miliard de lei de la bugetul Educatiei. Banii erau destinati programului Merg la Scoala, care nu a fost pregatit la timp, a sustinut premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

Guvernul Romaniei taie un miliard de lei din bugetul Educatiei. Premierul Dancila: Reducem din zonele unde banii nu vor fi folositi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, inainte de sedinta de Guvern, ca bugetul Educatiei va fi redus cu aproximativ un miliard de lei, pentru ca se incearca reducerea fondurilor din zonele unde banii nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )