Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea contesta congresul PSD in care Viorica Dancila a fost aleasa presedintele partidului

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea contesta congresul PSD in care Viorica Dancila a fost aleasa presedintele partidului

Liviu Dragnea agita apele din inchisoare! Acesta vrea sa provoace un cutremur veritabil in tabara Partidului Social Democrat. Fostul lider PSD contesta congresul in care Dancila a fost aleasa presedintele partidului. Dragnea contesta congresul PSD in care Dancila a fost aleasa presedinte Liviu Dragnea, aflat de cateva luni bune in inchisoare, s-a adresat instantei cu . continuă pe Playtech

UPDATE Liviu Dragnea blocheaza in instanta instalarea Vioricai Dancila ca presedinte Codrin Stefanescu: E o chestie de procedura, nu un atac la actuala conducere Presa nu este lasata sa intre in Tribunal (VIDEO)

UPDATE: Reprezentantii mass-media nu sunt lasati sa intre in Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca sedinta, in care fostul presedinte social-democrat Liviu Dragnea contesta alegerea Vioricai Dancila si a lui .

Florin Iordache, dupa ce Liviu Dragnea a atacat in instanta alegerea Vioricai Dancila in fruntea PSD: Bate campii. Si-a pierdut calitatea de membru cand a fost arestat. N-are nicio sansa de castig

Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca actiunea depusa in instanta de Liviu Dragnea, prin care acesta contesta procedura prin care Viorica Dancila si Mihai Fifor au fost alesi in conducerea PSD, va fi.

UPDATE Dragnea intervine in dosarul in care PSD cere validarea noii conduceri a partidului Tribunalul Bucuresti ar urma sa se pronunte vineri

Tribunalul Bucuresti judeca o cerere de interventie formulata de fostul lider al PSD Liviu Dragnea, in dosarul in care PSD a solicitat instantei inregistrarea in Registrul partidelor politice a noii conduceri a partidului, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Tribunalului, judecatoarea Laura Radu. Instanta a ramas in pronuntare pentru vineri.

Liviu Dragnea, lovitura grea pentru Viorica Dancila. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii in functie a Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in instanta o cerere de interventie, in calitate de intervenient principal, in contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii.

Dragnea se razbuna din puscarie pe Dancila: a cerut in instanta anularea alegerilor din PSD. Care e miza

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus o solicitare in calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricai Dancila in functia de presedinte al partidului, dar si a lui Mihai Fifor in functia de secretar general. Cererea a fost depusa de avocata lui Liviu Dragnea, dupa Congresul PSD. Solicitarea a fost declarata admisibila in principiu de Tribunalul Bucuresti, potrivit Antena 3.

Codrin Stefanescu, dupa ce Dragnea a cerut anularea alegerii lui Dancila si Fifor in Congresul PSD: Nu e vorba de vreo razbunare a lui Dragnea. E un demers in interesul legii

Codrin Stefanescu a comentat la Antena 3 decizia fostului lider PSD,Liviu Dragnea, care a depusin instanta o cerere de interventiepentru anularea alegerii Vioricai Dancila si a lui Mihai.

Liviu Dragnea a cerut instantei anularea alegerii noii conduceri a PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in instanta o cerere de interventie, in calitate de intervenient principal, in contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD in functiile de presedinte, respectiv secretar general PSD, potrivit documentelor consultate de Stiripesurse. ro. Surse din conducerea PSD spun ca solicitarea adresata instantei de Liviu Dragnea este o aberatie si ca instanta a ramas joi in pronuntare.

Judecatorii se pronunta vineri pe cererea prin care Liviu Dragnea solicita anularea alegerii noii conduceri a PSD

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pentru vineri pronuntarea pe cererea prin care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, solicita anularea alegerii Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor laconducerea fo.

Vestea-bomba, care zdruncina conducerea PSD. Viorica Dancila nu este presedintele partidului

Viorica Dancila nu este in mod oficial presedintele PSD, ci doar interimar. La ultimul congres extraordinar al PSD au fost votate mai multe modificari ale statului PSD, modificari in baza carora VIorica.

Un fost lider PMP a trecut la PSD: Am raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila (FOTO)

Fostul membru PMP Radu Cristescu s-a inscris in PSD. Acesta a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca a raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )