Libnet.ro
UNICEF

08:45

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar . continuă pe Playtech

Procurorul-sef al DIICOT, declaratii despre cazul Caracal: Nu avem concluzii cu privire la testele ADN. Fetele sunt cautate in continuare

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Felix Banila, face declaratii despre cazul de la Caracal. Am convocat aceasta conferinta pentru.

Viorica Dancila, anunt despre cazul din Caracal: A inceput de ieri actiunea de control pentru verificarea modului in care au actionat structurile MAI

Premierul Dancila a spus ca a inceput actiunea de controlpentru verificarea modului in care au actionat structurile MAI. Corpul de control al primului ministru a inceput de ieri actiunea de.

Raluca Pruna, despre Cazul Caracal: Statul roman este sexist si are o atitudine medievala. Autorul moral este coalitia PSD-ALDE si, mai ales, Florin Iordache

Fostul ministru tehnocrat al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca statul roman este incapabil sa-si apere cetatenii, este sexist si are o atitudine medievala. Pe de alta parte, ea a comentat, la RFI, ca referendumul propus de premierul Viorica Dancila dupa crimele din Caracal este o grozavie nemaiintalnita, autorul moral al tragediei fiind coalitia PSD-ALDE si, in special, deputatul Florin Iordache.

Viorica Dancila, declaratii de presa in scurt timp

Premierul Viorica Dancila sustine declaratii de presa miercuri, la ora 20,00, la Palatul Victoria, informeaza Biroul de presa al Guvernului. Stire in curs de actualizare .

FELIX BANILA, DESPRE CAZUL CARACAL: Nu avem nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice si antropologice

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat, astazi, ca suspectul in cazul de la Caracal a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Fifor, despre cazul Caracal: Toti cei vinovati vor plati, ca nimeni nu incearca sa ascunda absolut nimic

Mihai Fifor a declarat ca nimeni nu incearca sa ascunda nimic in cazul de la Caracal, precizand ca toti cei vinovati vor plati. Reactia vine dupa ce deputatul PNL Adrian Saftoiu a spus ca a ascultat inregistrarile la 112 cu Alexandra si nu mai crede nimic din ce i se serveste public, transmite Mediafax.

Girl up, o organizatie formata din 38 de adolescente, despre cazul din Caracal: Aceasta tara nu a fost niciodata dispusa sa ne asculte

Girl up, o organizatie formata din 38 de fete cu varste intre 15 si 18 ani, din aproape 10 licee diferite din Bucuresti si inca 4 din alte orase ale tarii, au postat pe Facebook pledoaria lor despre cazul din Caracal si despre modul in care politistii, dar si societatea, in ansamblul ei tratateaza violenta asupra fetelor.

Peter Eckstein-Kovacs, despre cazul Caracal: Atitudinea de macho a unor politisti este incredibila

Gestionarea cazului Caracal a fost catastrofala, declara la RFI avocatul Peter Eckstein-Kovacs, fost senator UDMR. El critica aerul de superioritate, de macho al politistilor fata de Alexandra, fata care se presupune ca a fost ucisa de Gheorghe Dinca si fata de familia adolescentei.

Sectia pentru procurori a CSM, despre cazul Caracal: Cei vinovati vor raspunde

Sectia pentru procurori a CSM isi exprima dezacordul fata de politizarea evenimentelor din Caracal s.

Viorica Dancila, despre cazul de la Caracal: ii vom pedepsi drastic pe toti cei implicati

Viorica Dancila a anuntat ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis numirea lui Mihai Fifor ca interimar la MAI. Premierul a declarat ca romanii trebuie sa continue sa creada in MAI si a precizat ca toti cei care au dat dovada de incompetenta in cazul crimei din Caracal ar trebui pedepsiti drastic. Viorica Dancila, declaratii la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )