Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania. Acum este clar, anuntul oficial

Playtech Playtech,
Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania. Acum este clar, anuntul oficial

De mai bine de 20 de ani, Gigi Becali a fost in permanenta in atentia opiniei publice. Fie prin prisma clubului pe care-l conduce, fie prin declaratiile sale, Becali a fost acolo. Se pare ca lucrurile se vor schimba, dramatic. Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania Nu se stiu clar motivele pentru care omul . continuă pe Playtech

Germania a luat o decizie fara precedent la UE. Si Romania este in pericol in acest moment

Conform unui document consultat de Reuters, Germania, sefa consiliului Uniunii Europene, a propus introducerea unei scheme care conditioneaza accesarea de fonduri europene, inclusiv a banilor din fondul de revenire, in valoare de 750 miliarde de euro, de respectarea statului de drept. Germania a luat o decizie fara precedent la Uniunea Europeana Propunerea Germaniei constituie o .

Anunt de ultima ora despre testul de Covid-19 pe care l-a facut Gigi Becali. Intra fara masca in etajul transformat in spital

La FCSB este focar de infectie cu noul coronavirus si aproape toti jucatorii din lotul lui Anton Petrea au fost pozitivi. La fel ca si antrenorul lor, care a fost recent declarat vindecat. Un etaj al bazei de pregatire din comuna Berceni a fost transformat in spital din aceasta cauza. Singurul care nu a fost .

Gigi Becali, facut praf de un fost prieten: De ce sa ajungi sa faci asa ceva?

FCSB a suferit o mare umilinta la Iasi, unde a fost invinsa categoric, scor 2-5. Cu lotul decimat din cauza pandemiei de coronavirus, antrenorul Anton Petrea a trimis pe teren o echipa experimentala. Iar rezultatul a fost dezastruos. Gigi Becali a dat telefon inca din prima repriza pentru a face nu mai putin de cinci .

Umilinta pentru Gigi Becali! Ce fotbalist a refuzat sa stea de vorba cu el, pentru un eventual transfer

FCSB a fost eliminata in turul 3 preliminar al Europa League de Slovan Liberec , scor 0-2. A fost o partida in care lotul formatiei lui Gigi Becali a fost decimat de pandemia de coronavirus. Cu nu mai putin de 15 jucatori infectati. Pentru a-si completa lotul, cei de la FCSB au primit ajutor din .

Misterul dispartiei lui Gigi Becali din viata publica

De cateva saptamani bune Gigi Becali nu mai tine capul de afis al televiziunilor de sport cu declaratii despre viata echipei FCSB.

De ce a castigat Piedone la Sectorul 5. Ce s-a intamplat la sectii este fara precedent

Dupa alegerile de duminica, Cristian Popescu Piedone este noul primar al Sectorului 5. Desi Piedone si Vanghelie au pierdut in centru, Cotroceni, Panduri sau Uranus, au luat destule voturi si de acolo pentru ca sa invinga liberalii. Cum a castigat Piedone la Sectorul 5 O harta cu votul din Sectorul 5 al Capitalei, extrasa din .

Ce a facut Dana Budeanu, duminica, in timp ce Gabriela Firea pierdea primaria Capitalei. Atacuri fara precedent

Am votat cu sete, sa scoatem caracatita din Primaria Capitalei, a spus Nicusor Dan imediat dupa ce a votat. Si asa a fost. Cea mai dura lupta purtata pentru Capitala a fost castigata de el, in detrimentul Gabrielei Firea. 47,2% 39 %, arata exit poll CURS-Avangarde. Dupa ce bucurestenii au virat la dreapta, au .

Gest fara precedent: Kim Jong-un isi cere scuze pentru uciderea unui oficial sud-coreean

Liderul Coreei de Nord Kim Jong-un a facut un gest fara precedent, cerandu-si scuze pentru uciderea unui oficial sud-coreean, potrivit unei declaratii oficiale a presedintiei de la Seul, relateaza BBC News.

CRISTIAN BUSOI: Acum este un moment al sanatatii in ceea ce priveste absorbtia de fonduri europene

Raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2027, Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie al forului legislativ european, considera ca acum este un moment al sanatatii in ceea ce priveste absorbtia de fonduri UE, dupa ce pandemia a indemnat decidentii politici de la Bruxelles si statele membre sa puna accentul pe investitii in sanatate, conform Agerpres.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,323 seconds )