Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce a facut Dana Budeanu, duminica, in timp ce Gabriela Firea pierdea primaria Capitalei. Atacuri fara precedent

Playtech Playtech,
Ce a facut Dana Budeanu, duminica, in timp ce Gabriela Firea pierdea primaria Capitalei. Atacuri fara precedent

Am votat cu sete, sa scoatem caracatita din Primaria Capitalei, a spus Nicusor Dan imediat dupa ce a votat. Si asa a fost. Cea mai dura lupta purtata pentru Capitala a fost castigata de el, in detrimentul Gabrielei Firea. 47,2% 39 %, arata exit poll CURS-Avangarde. Dupa ce bucurestenii au virat la dreapta, au . continuă pe Playtech

Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea. Ce a putut sa o intrebe pe candidata PSD la Primaria Capitalei VIDEO

Dana Budeanu a inceput o noua serie de verdicte, intitulata VERDICT 10 cu Dana Budeanu. Noua rubrica a debutat cu un interviu cu Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei. Dana Budeanu a revenit cu o noua serie de verdicte. Debutul: interviu cu Gabriela Firea Interviul este format din 10 intrebari pe care Dana .

Dana Budeanu, verdict politic cu Gabriela Firea: Nu am gresit o secunda. Am sprijinit o femeie cat o suta de barbati

Dana Budeanu a invitat-o, astazi, la rubrica Verdict Politic, pe Gabriela Firea, despre care a spus ca a fost femeia pe care a sprijinit-o in aceasta campanie electorala si ca nu a gresit o secunda aceasta alegere.

Dana Budeanu, sustinatoarea Gabrielei Firea: TotiGii sarbatoresc adunati cu pensatii da la PNL ce au votat 10% din aia cu drept de vot din Bucuresti

Dana Budeanu, sustinatoarea Gabrielei Firea, sotia lui Radu Budeanu, anchetat de DNA, sustine pe Facebook ca victoria lui Nicusor Dan la primaria Capitalei reprezinta TotiGii sarbatoresc adunati cu pensatii da la PNL ce au votat 10% din aia cu drept de vot din Bucuresti.

Dana Budeanu, prima reactie dupa infrangerea Gabrielei Firea: Mi-ati ramas pe toate tocurile, saracilor

Dana Budeanu a oferit si prima reactie la infrangerea Gabrielei Firea, dupa ce a sustinut-o pe durata campaniei electorale. Vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: V A LUAT O VIATA RAZNA CA.

BEM: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis azi plangerea depusa de Alianta USR PLUS, prin cei doi copresedinti USR PLUS Bucuresti, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, impotriva Gabrielei Firea, Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale, se arata intr-un comunicat USR-PLUS. Prin aceasta decizie, BEM admite faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala. Alianta USR PLUS a dovedit faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala, pe banii Primariei Generale a Capitalei, in afara bugetului de campanie, adica pe banii bucurestenilor, iar decizia BEM vine sa confirme acest lucru. Prin admiterea plangerii depuse de Alianta USR PLUS, BEM da castig de cauza USR PLUS si confirma desfasurarea unei campanii electorale ilegale, prin intermediul autoritatii publice, cu incalcarea tuturor obligatiilor de neutralitate si echidistanta care le revin acestora. Prin urmare, spoturile publicitare targetate in perioada campaniei electorale, din bugetul public, au fost declarate ilegale. Chiar daca acest lucru se intampla cu o zi inainte de finalizarea campaniei electorale pentru alegerile locale de duminica, avem incredere ca aceasta decizie va reprezenta o dovada in plus pentru cei nehotarati ca trebuie sa iasa in numar cat mai mare la vot daca isi doresc o altfel de administratie si o altfel de politica, transmite Alianta USR PLUS.

Vesti bune pentru bucuresteni! Gabriela Firea a facut anuntul cu putin timp in urma

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe o retea sociala, ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 achizitionate de Primaria Capitalei, au fost puse in circulatie.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea, pe pagina de Facebook: Este ultima mea interventie in calitate de primar general Nu am ce sa-mi reprosez, doar poate ca am vrut sa fac prea multe

Gabriela Firea a avut luni, pe pagina de Facebook, ultima reactie in calitate de primar general, dupa ce alegerile au fost castigate de candidatul dreptei, Nicusor Dan. Aceasta a spus ca nu are ce sa-si reproseze, doar poate ca a vrut sa faca prea multe, iar ceea ce a facut ramane si nu poater fi demolat. Firea a dat vina pentru esecul de duminica pe faptul ca stanga nu s-a unit si a fost tradata de oameni din propria familie politica.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate provizorii: Nicusor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

Nicusor a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )