Libnet.ro
UNICEF

14:30

Adevarul despre relatia dintre Bradley Cooper si Lady Gaga. Arista a facut marturisiri neasteptate

Playtech Playtech,
Adevarul despre relatia dintre Bradley Cooper si Lady Gaga. Arista a facut marturisiri neasteptate

Multi au vrut sa-i vada impreuna pentru totdeauna, dupa ce au vizionat filmul Like a Star, mai ales cand au simtit si chimia pe care au transmis-o. Solista a venit cu primele declaratii despre ce s-a ntamplat, de fapt, intre ea si Bradley Cooper. Adevarul despre idila dintre Bradley Cooper si Lady Gaga Pelicula Like . continuă pe Playtech

Lady Gaga a dezvaluit adevarul despre relatia cu Bradley Cooper: Am creat o poveste de dragoste

Cantareata Lady Gaga 33 de ani) a dezvaluit adevarul despre relatia dintre ea si actorul Bradley Cooper 44 de ani), despre care au existat numeroase zvonuri ca ar forma un cuplu nu doar in filmul de succes A Star is Born.

Viorica Dancila, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Pot sa ma lupt!

Relatia dintre Viorica Dancila si Liviu Dragnea este tot mai tensionata. Fostul premier al Romaniei a declarat ca pe langa cei sapte barbati care o urasc si o ataca deja a aparut si al optulea, facand referire la fostul lider al Partidului Social Democrat. Dancila nu a precizat insa cine sunt ceilalti barbati care ii .

Shakira a vorbit deschis despre relatia cu Pique: Mi-a spus ca nu-si doreste un viitor cu o femeie nefericita

De mai bine de un an de zile, despre relatia pe care Shakira si Pique o au s-a spus ca nu ar mai merge atat de bine si ca vedetele ar fi la un pas de despartire.

Nepotul lui Ilie Balaci, despre relatia cu bunicul sau: O sa fii urmatorul Florin Piersic, ca nu mai exista actori frumosi. Tanarul a aparut in serialul Profu

Actorul Hristu Trica 21 de ani), nepotul regretatului fotbalist Ilie Balaci, care a aparut in serialul Profu , a vorbit despre relatia cu bunicul sau celebru, dezvaluind ca el l-a indrumat catre actorie dupa ce si-a dat seama ca e prea lenes pentru a face performante pe terenul de fotbal.

Fosta asistenta a lui Whitney Houston a vorbit pentru prima data despre relatia sexuala cu artista: Am sperat ca vom fi toata viata impreuna

Robyn Crawford 58 de ani), fosta asistenta si buna prietena a cantaretei Whitney Houston, despre care s-a speculat multa vreme ca i-a fost si iubita, a povestit pentru prima data cum a inceput relatia lor.

Care este relatia dintre Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru, dupa ce femeia a parasit casa de la Izvorani. Apropiatii i-au dat de gol

Multi s-au intrebat care este, in prezent, relatia dintre Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru, mai ales ca tanara a plecat de ceva vreme din casa lor de la Izvorani. Fostul sot al Monicai Gabor s-a afisat in foarte multe locuri cu staif sau evenimente mondene, in care le-a prezentat-o tuturor pe Oana. Care este relatia .

Rares Bogdan a spus adevarul despre pensii! Decizie neasteptata, dupa investirea noului Guvern

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a facut o dezvaluire neasteptata despre pensiile romanilor. Odata cu investirea noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban, multi s-au intrebat ce se va intampla la acest capitol. Vestea din partea fostului moderator Realitatea TV a reusit sa surpinda, venind inainte de prima sedinta a noului Executiv, ce are .

SOC la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI!

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! El estecel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV. Actorula povestit cum a ajuns sa.

Adevarul despre varza rosie care se vinde in pietele romanesti

Leguma miraculoasa, cu gust aromat si beneficii unice pentru sanatate. Mai ales in Romania, are un gust si o textura minunate. Foile sunt mai subtiri, iar ea este zemoasa. Varza rosie, caci despre ea este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )