Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Pot sa ma lupt!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Pot sa ma lupt!

Relatia dintre Viorica Dancila si Liviu Dragnea este tot mai tensionata. Fostul premier al Romaniei a declarat ca pe langa cei sapte barbati care o urasc si o ataca deja a aparut si al optulea, facand referire la fostul lider al Partidului Social Democrat. Dancila nu a precizat insa cine sunt ceilalti barbati care ii . continuă pe Playtech

Adevarul despre relatia dintre Briggite si Florin Pastrama! Motivul nebanuit pentru care vedeta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase

Relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama a surprins pe toata lumea. Si mai mare e surprinderea cand observam ca zilele trec si ei tot impreuna sunt. Ei bine, toate au un avanscena, dar si o subscena. Care este adevarul despre relatia celor doi? De ce bruneta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase? .

Adevarul despre relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama! Motivul nebanuit pentru care vedeta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase

Relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama a surprins pe toata lumea. Si mai mare e surprinderea cand observam ca zilele trec si ei tot impreuna sunt. Ei bine, toate au un avanscena, dar si o subscena. Care este adevarul despre relatia celor doi? De ce bruneta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase? .

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Viorica Dancila, despre contestatia lui Dragnea: Pe langa sapte barbati care ma urasc, iata ca a venit si al optulea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus despre contestatia facuta de Liviu Dragnea referitoare la alegerea ei ca presedinte ca se poate lupta cu toti cei care o ataca.

Barna: Spiritul lui Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD. Barna crede ca este timpul sa fie sanctionat prin vot un partid care in ultimii 30 de ani aproape ca a scos Romania din Europa si care a alungat cinci milioane de romani din tara.

Cei doi fii ai lui Adrian Nastase anunta ca voteaza cu Viorica Dancila la prezidentiale: Reaua cea mai mica

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, anunta pe Facebook ca la alegerile prezidentiale o vor vota pe Viorica Dancila, definita de tatal lor drept reaua cea mai mica, cu referire la faptul ca, in mai multe cazuri, principiul in functie de care au votat romanii a fost acela al raului cel mai mic.

Nepotul lui Ilie Balaci, despre relatia cu bunicul sau: O sa fii urmatorul Florin Piersic, ca nu mai exista actori frumosi. Tanarul a aparut in serialul Profu

Actorul Hristu Trica 21 de ani), nepotul regretatului fotbalist Ilie Balaci, care a aparut in serialul Profu , a vorbit despre relatia cu bunicul sau celebru, dezvaluind ca el l-a indrumat catre actorie dupa ce si-a dat seama ca e prea lenes pentru a face performante pe terenul de fotbal.

Viorica Dancila, despre Liviu Dragnea: Pe langa sapte barbati de stat care ma urasc si ma ataca, iata ca a venit si al optulea

Viorica Dancila a comentat faptul ca fostul sef al PSD, Liviu Dragnea, a contestat alegerea sa in fruntea partidului, precizand ca pe langa sapte barbati de stat care o urasc a venit si al optulea Nu.

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )