Libnet.ro
UNICEF

09:00

Medicii din Wuhan spun adevarul despre covid-19. Virusul, mortal si liber din decembrie 2019

Playtech Playtech,
Medicii din Wuhan spun adevarul despre covid-19. Virusul, mortal si liber din decembrie 2019

Inca de la inceputul pandemiei, au existat zvonuri ca virusul, raspandit din Wuhan, China, a facut ravagii mult mai devreme. Initial criza a fost anuntata in martie 2020. insa, conform unui reportaj facut de un canal tv britanic, totul a inceput mult mai devreme. Medicii din Wuhan au facut declaratii, sub anonimat, despre adevarata criza. continuă pe Playtech

Medici din Wuhan, sub anonimat: Ni s-a spus sa mintim despre focarul de Covid-19

Medici chinezi au fost filmati sub acoperire pentru prima data, recunoscand ca si-au dat seama ca noul coronavirus ar putea fi transmis intre oameni, dar guvernul le-a spus sa taca, potrivit itv. com.

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

Incendiul de la depozitul de deseuri din Buzau, greu de stins. Ce spun specialistii despre nivelul poluarii VIDEO

Incendiul din depozitul de deseuri tehnologice de la marginea municipiului Buzau a fost stins dupa aproape 30 de ore de la primirea apelului la 112. Echipaje de la ISU au inceput deja cercetarile pentru a stabili cauza dezastrului. Specialistii de mediu verifica daca fumul dens si negru a poluat aerul.

Oamenii de stiinta din Wuhan au fost muscati de lilieci infectati cu Covid

Personalul laboratorului manipula lilieci si lucra cu virusi vii, conform unor filmari suprinse de o echipa TV din China in 2017. *Dezvaluirile vor ridica intrebari suplimentare pentru echipa OMS care investigheaza originile Covid-19. Oamenii de stiinta de la laboratorul din Wuhan au admis ca au fost muscati de lilieci infectati cu Covid in timp ce colectau probe dintr-o pestera. Acest lucru va ingreuna ancheta OMS cu privire la originea noului coronavirus, conform Daily Mail.

Amna, adevarul despre plecarea de la Survivor Romania 2021. Ce a patit cand camerele nu o filmau

Amna a parasit emisunea concurs Survivor 2021, in urma votului publicului. Aceasta a acuzat dureri stomac, iar medicii au supus-o la o serie de investigatii. De ce a plecat Amna de la Survivor Romania Amna a intrat in direct in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a explicat clar de ce parasit emisiunea, .

Adevarul despre Vladuta Lupau a iesit la iveala. Detaliul secret pe care l-a tinut ascuns de fani

Vladuta Lupau, una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din tara, se bucura de un succes rasunator. Are nenumarati fani, insa nu multi stiu care este, de fapt, numele ei intreg din buletin. Cu siguranta ca v-am trezit aceasta curiozitate, drept pentru care va vom dezvalui noi acest secret. Toata lumea o cunoaste .

Adevarul despre apa pe care o beau romanii. Ce contine ea, de fapt

Ce detalii trebuie sa cunosti despre apa pe care o bei? Hidratarea e unul din lucruruile importante de care are nevoie un organism si un trup sanatos. Ce contine apa pe care o consumi zilnic? Ce contine apa pe care o consumi? Hidratarea, miscarea si odihna sunt primii si cei mai importanti factori ai unui .

Raed Arafat, adevarul despre varstnicii morti dupa vaccinarea anti-Covid-19. Cum s-a produs tragedia

Seful DSU a vorbit in cursul serii de luni despre cazul batranilor din Norvegia care au decedat la scurt timp dupa administrarea vaccinului anti-Covid. Raed Arafat a explicat in ce situatie se aflau si a mentionat ca nu exista o legatura clara intre efectele adverse ale vaccinului si cauza mortii acestora. Mai multi varstnici au .

Ilie Nastase rupe tacerea. Tot adevarul despre averea si conturile sale bancare este aici

Dupa ce s-a zvonit ca este falimentar, Ilie Nastase rupe tacerea. Fostul mare tenismen spune tot adevarul despre averea si conturile sale bancare. Ilie Nastase, despre averea sa in ultima perioada, ziarele de scandal au scris despre faptul ca Nasty nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, acesta fiind in pragul falimentului.

Medici din Wuhan: Autoritatile chineze stiau de pericol, dar au interzis sa se vorbeasca VIDEO

Marturiile medicilor din Wuhan fac parte dintr-un film documentar intitulat Virusul care a tocat lumea. Medicii afirma ca stiau ca virusul se va transmite de la om la om.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )