Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB. Demisia lui Andone a adus clubul in impas

Playtech Playtech,
Cine este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB. Demisia lui Andone a adus clubul in impas

Gigi Becali a dezvaluit care este antrenorul favorit pentru preluarea FCSB. Marturia a venit ca urmare a demisiei lui Andone. Ce a sustinut Becali si cine va pune mana FCSB? Becali a anuntat favoritul pentru postul de antrenor al FCSB Demisia lui Andone de la FCSB a schimbat putin apele. Gigi Becali a trebuit sa . continuă pe Playtech

Reguli pentru postul Adormirii Maicii Domnului. Ce trebuie sa faci pana pe 15 august

Postul Adormirii Maicii Domnului a inceput joi, 1 august. Se tine dupa randuielile Postului Mare, astfel ca este un post mai aspru. Care sunt regulile si ce trebuie sa faci pana pe 15 august? Reguli pentru postul Adormirii Maicii Domnului Postul Adormirii Maicii Domnului sau al Santamariei, cum mai este cunoscut in popor, este unul .

Cum arata masina de lux, in valoare de 250.000 de euro, pe care si-a cumparat-o Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut pentru actele filantropice in sprijinul unor comunitati de sinistrati, asociatii religioase, dar este celebru si pentru extravagantele pe care le face. Cum arata masina de lux pe care si-a cumparat-o Becali Latifundiarul din Pipera este celebru pentru pasiunea pe care o are pentru masinile de lux. De data aceasta, a reusit .

De ce nu merge Gigi Becali la mare: Pai ce, sunt nebun?

Patronul FCSB, Gigi Becali, si-a cumparat o limuzina de lux si a anuntat ca nu este deloc tentat sa mearga la plaja la mare, acolo unde ar fi ispite la tot pasul. Gigi Becali si-a etalat noul Bentley.

Gigi Becali si-a cumparat un SUV Bentley. Costa un sfert de milion de euro

Gigi Becali 61 de ani) este cunoscut pentru faptul ca nu se uita la bani cand vine vorba de masini. Cea mai recventa achizitie din garajul sau este un Bentley Bentayga 2019, care costa aproximativ 250. 000 de euro, scrie Promotor .

Transfer marca inregistrata Gigi Becali: Nici nu stiu cum il cheama

Gigi Becali a anuntat transferul la FCSB al unui atacant polonez despre care nu stie nici macar care este numele acestuia.

Gigi Becali dupa demisia lui Bogdan Andone: Era palaria prea mare pentru el. O sa-l luam in calcul pe Devis Mangia

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, dupa ce Bogdan Andone a demsionat, ca il va contacta pe italianul Devis Mangia, fostul antrenor al CSU Craiova, pentru a prelua echipa bucuresteana. Eu o vad ca demnitate, omul are bun simt si a plecat omul. imi pare rau de el, ca e om de calitate, dar era palaria prea mare pentru el, n-ai ce sa faci, a spus omul de afaceri.

Gigi Becali il pune deja in garda pe viitorul antrenor al FCSB: Lucreaza dupa regulile mele! Cum il va ajuta rugaciunea in numirea noului tehnician

Joi seara, Bogdan Andone a demisionat din functia de antrenor al achipei FCSB, iar patronul echipei, Gigi Becali, lanseaza deja un avertisment pentru tehnicienii cu care negociaza.

Digisport: Gigi Becali, dialog spumos cu Ilie Dumitrescu: Te pun pe tine presedinte Nu intelegi Pai nu inteleg, ca sunt nervos

Gigi Becali si Ilie Dumitrescu au oferit un nou dialog savuros in direct la Digi Sport Special. Dupa ce FCSB a pierdut returul cu Alashkert, din turul 2 preliminar Europa League, 2-3, Bogdan Andone si-a dat demisia, recunoscand ca Gigi Becali se baga peste antrenor si doar el ia deciziile.

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB. Antrenorul l-a facut praf pe Gigi Becali

Antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB dupa 2-3 cu Alaskert, in Liga Europa. Declaratile tehnicianului il desfiinteaza pe patronul echipei, Gigi Becali.

Mirel Radoi a dezvaluit de ce nu mai vorbeste cu Gigi Becali: Suntem nas si fin, dar nu discutam!

Mirel Radoi si Gigi Becali s-au certat pe vremea cand primul era antrenor la Steaua iar de atunci relatiile dintre ei au ramas foarte reci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )