Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gigi Becali dupa demisia lui Bogdan Andone: Era palaria prea mare pentru el. O sa-l luam in calcul pe Devis Mangia

Hotnews Hotnews,
 Gigi Becali dupa demisia lui Bogdan Andone: Era palaria prea mare pentru el. O sa-l luam in calcul pe Devis Mangia

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, dupa ce Bogdan Andone a demsionat, ca il va contacta pe italianul Devis Mangia, fostul antrenor al CSU Craiova, pentru a prelua echipa bucuresteana. Eu o vad ca demnitate, omul are bun simt si a plecat omul. imi pare rau de el, ca e om de calitate, dar era palaria prea mare pentru el, n-ai ce sa faci, a spus omul de afaceri. continuă pe Hotnews

Pe cine vrea sa puna Gigi Becali antrenor la FCSB dupa plecarea lui Bogdan Andone: O sa-l sun azi sa vina!

FCSB a ramas fara antrenor dupa ce Bogdan Andone si-a dat demisia la finalul meciului cu Alaskent, pierdut acasa cu 2-3.

Bogdan Andone, atac la adresa lui Gigi Becali dupa demisia de la FCSB: Nu vreau sa fiu huiduit pentru deciziile altora

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB. Antrenorul a facut anuntul in conferinta de presa de dupa returul cu armenii de la Alashkert, incheiat cu victoria acestora, scor 2-3, informeaza GSP. ro.

Reactie suburbana a lui Becali dupa demisia lui Andone: Nu poate, saracul. Gigi si-a ridicat singur osanale

Imediat dupa eseculcu Alashkert, scor 2-3, in turul 2 preliminar al Europa League. Bogdan Andone a demisionat de la conducerea echipei FCSB.

Gigi Becali dupa infrangerea cu Alashkert: Cea mai mare rusine din istoria Romaniei

FCSB s-a chinuit teribil cu Alashkert in returul de la Giurgiu si s-a calificat in turul 3 preliminar cu mari emotii, cu 5-3 la general. La un moment dat formatia din Armenia mai avea nevoie de un gol pentru calificare.

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB. Antrenorul l-a facut praf pe Gigi Becali

Antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB dupa 2-3 cu Alaskert, in Liga Europa. Declaratile tehnicianului il desfiinteaza pe patronul echipei, Gigi Becali.

Bogdan Andone si-a dat demisia de la FCSB. Sageti catre Gigi Becali

Bogdan Andone si-a anuntat demisia din functia de antrenor al echipei de fotbal FCSB, dupa ce vicecampioana a pierdut cu 2-3 meciul cu Alaskert, joi seara, la Giurgiu, dar s-a calificat in turul al treilea.

Digisport: Gigi Becali, dialog spumos cu Ilie Dumitrescu: Te pun pe tine presedinte Nu intelegi Pai nu inteleg, ca sunt nervos

Gigi Becali si Ilie Dumitrescu au oferit un nou dialog savuros in direct la Digi Sport Special. Dupa ce FCSB a pierdut returul cu Alashkert, din turul 2 preliminar Europa League, 2-3, Bogdan Andone si-a dat demisia, recunoscand ca Gigi Becali se baga peste antrenor si doar el ia deciziile.

Cine este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB. Demisia lui Andone a adus clubul in impas

Gigi Becali a dezvaluit care este antrenorul favorit pentru preluarea FCSB. Marturia a venit ca urmare a demisiei lui Andone. Ce a sustinut Becali si cine va pune mana FCSB? Becali a anuntat favoritul pentru postul de antrenor al FCSB Demisia lui Andone de la FCSB a schimbat putin apele. Gigi Becali a trebuit sa .

Bogdan Andone, desfiintat dupa FCSB Botosani: Are o figura de infrant! Zici ca e un inger trist uschit din Rai de Lucifer

Dintre toti antrenorii principali pe care Gigi Becali i-a batjocorit in ultimele sezoane, Bogdan Andone pare a fi cel mai cuminte executant.

Gigi Becali il pune deja in garda pe viitorul antrenor al FCSB: Lucreaza dupa regulile mele! Cum il va ajuta rugaciunea in numirea noului tehnician

Joi seara, Bogdan Andone a demisionat din functia de antrenor al achipei FCSB, iar patronul echipei, Gigi Becali, lanseaza deja un avertisment pentru tehnicienii cu care negociaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )